כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כדורים
    לי
    01/07/2010

היי,

אני נוטלת את כדורי וויפאקס 150 מזה שנתיים בערך. אני עייפה ועצבנית, וקרובי משפחתי אף אומרים שלדעתם זה משבש את שיקול דעתי. אבי נפטר לפני מספר חודשים...הלכתי לפסיכיטר מוכר וידוע והוא אמר לי להמשיך עם אותם כדורים ולא להגביר מינון או להחליף סוג.

בגלל שאני כל הזמן עייפה אני לא יודעת ממה זה! והאם כדאי לי להמשיך ליטול את אותם כדורים אם בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כדורים

הוספת תגובה

• אין לי בעיה של סכרת

לי
    02/07/2010

איך זה קשוןר לסכרת?
    דיברנו על עצבים ואימפולסיביות ועייפות שום קשר לסכרת..
    אשמח לתגובה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהליה לא רופאה ולכן

מירי
    03/07/2010

אל תתיחסי לתגובות שלה......חכי שיענה לך פסיכיאטר. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים

03/07/2010

שלום
    כאשר לוקחים תרופות צריך לעקוב האם הן ממשיכות להיות נחוצות והאם הן גורמות לתופעות לוואי. צריך לעשות בדיקות דם תקופתיות. לפעמים כאשר יש סימפטומים שלא עוברים יכול להיות שצריך לשנות את התרופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו