מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציבות במקום העבודהרועי02/07/2010
שלום רב
אני לא מצליח לשמור על יציבות במקומות העבודה
כמעט אין מקום עבודה שלא העיפו אותי ממנו, בדרך כלל לא עברתי את השנה בכל מקום או תפקיד.
אף פעם זה לא לווה במניעים ברורים, תמיד אותם תשובות בנאליות של צמצומים
אני טיפוס שקט, אקדמאי ורציני
למעשה, אם נלך אחורה, גם בצבא, באונברסיטה, ניסו להעיף אותי, כמעט בכל תחנה בחיים שלי, לרוב הצליחו.
אני מאוד אוהב את המקצוע שלי, ממלא אותו במסירות גדולה, אבל שוב, מוצא את עצמי מהר מאוד בבית
אני גם מתקשה להשיג מקום עבודה (שנה וחצי בממוצע עד לתפקיד הבא) כיוון שאני שוקע ומאבד את הבטחון ואהאנרגיות שכ"כ נחוצים בשלב זה.
אחרים מתארים אותי כאיש מקצוע, נחמד מאוד, אבל חושש ולא בטוח
אני איש משפחה ומיותר לציין את ההשפעות שזה משאיר
המטרה המיידית שלי היא להחזיר לעצמי את הבטחון העצמי והאנרגיות בשלב הזה שאני כ"כ זקוק לו - לעבור ראיונות.
באיזה דרך עלי לפעול? 3 אפשרויות
1. האם לקחת קואצ'ר שישיב לי את האמונה בעצמי וילמד אותי פרקטית איך מתנהלים נכון במקום העבודה
2. האם אני צריך שיחות עם פסיכולוג כדי לברר את הסיבות למצבי
3. האם אני צריך לראות פסיכיאטר?האם יש לי סוג של חרדה או בעיה אחרת
אני רוצה לציין שאני עושה את המקסימום להצליח במקום העבודה - מסירות ומחוייבות והשקעה גדולה, כמו כן אני נתפס כאיש מקצוע
תודה
רועי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציבות במקום העבודה
03/07/2010שלום
המצב שאתה מתאר הוא באמת מתסכל. אין תשובה אחת נכונה. שימוש בקוצ'ר יכול לעזור עם הבעיה רק בעבודה. עם גם בחיים הפרטיים אתה נפגש עם קשיים כפי שתיארת כדי לפנות לטיפול פסיכולוגי. עם יש תופעות של חרדה או דיכאון שווה להיבדק על ידי פסיכיאטר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)