חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה
    אור
    03/07/2010

שלום רב,
    אני סטודנטית , שנה ג' ואחרונה, וכעת נמצאת בתקופת בחינות. בשנים עברו (תיכון ושנים א,ב') חשתי חרדה ביום ובלילה שלפני המבחן. אז החרדה היתה מאוד מתונה ולא הפריעה לי באופן משמעותי. באופן הדרגתי החרדה התעצמה, וכעת המחשבות על כשלון, החשש והפחד מציפים אותי ימים שלמים לפני המבחן. הפחד הגדול שלי הוא חוסר יכולת להרדם לפני מבחן ולהגיע עייפה ותשושה, מה שכמובן מגשים את עצמו,חוסר היכולת להרדם כבר מתפשט לא רק ללילה שלפני המבחן אלה לכמה לילות לפניו. גם תקשורת עם אנשים קרובים ורחוקים מסביבי גורמת לי לתגובות רגשיות מוגזמות ומוסיפות לי לילות לבנים. ניסתי לקחת קלמנרבין, שלא עזר לי כלל להרדם וגם דרלין לא הצליח לסייע.אני יודעת שלעולם לא אגיע למצב אפס חרדה , אך איך ניתן לפחות למתן ולצמצם את החרדה הזו ?(ולא רק בדרך תרופתית) כדי שלא אסבול כל כך
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

03/07/2010

שלום
    חרדת בחינות לפעמים בעייה קשה שצריך לטפל על מספר משורים. אפשר לגשב לשרות הפסיכולוגי של המקום שאת לומדת ולבקש עזרה. לפעמים יש שרות מיוחד של מטפלים שמכירים בעייה זו ומאוד עוזרים. בנוסף את יכולה לנסות כדורי הרגעה רגילים. קלמנרווין הוא חלש ולא תמיג יעיל. אפשר להגביא את המינול של דרלין. וגם לקחת כדור שינה לעת הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו