מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול חלופי לבעיות קשבחסוי03/07/2010
שלום אני סטודנט עם הפרעה דו קוטבית, יש לי הפרעת קשב בגלל שאני לא יכול להתמקד בדבר אחד כמו כולם אלא מושפע מהרבה גירויים ותמיד נמצא בהיכון אסור לי לקבל רטאלין או קונסרטה אבל שמעתי על תרופה בשם נוראדרנלין האם כדאי לי לנסות יש לי תור בעוד חודש אצל פסיכיאטר רק בגלל זה ככה אני לא הולך כמעט לשם בגלל האווירה שמזכירה אישפוזים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון להפרעות קשב
רזיאל08/07/2010היי. טופלתי בעבר בכל סוגי התרופות להפרעות קשב מכיוון שריטלין עשה לי תופעות לוואי חמורות. נוירואדרנלין גם הומלצה אך היא לא עזרה לי כל כך. מכיוון שזה אינדיבידואלי אתה יכול לנסות אבל אם היא לא עובדת אני ממליץ לך לנסות לגשת לטיפול ארוך טווח אצל פסיכותרפיסט\ית שמשלב טיפול התנהגותי. כמובן שזה יצריך ממך עבודה קשה ולעשות שיעורי בית כגון ספורט, חשיבה במצבים מסוימים שיביאו לשינוי חשיבה ושינוי התנהגות וכד'. אני יכול להעיד שזהו הטיפול שעזר לי הכי הרבה מכיוון שאין באפשרותי לקחת תרופות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול חלופי לבעיות קשב
10/07/2010שלום
אין תרופה בשם אדרנלין או נוראדנלין. אלו חומרים עליהם משפיעים התרופות במוח. נכון שקיימת המלצה כללית כנגד מתן תרופות כמו ריטלין כאשר קיימת אבחנה של מניה דפרסיה אבל עם הצורך הוא מאוד ברור אפשר לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוראדרנלין
רזיאל11/07/2010תרופה שעובדת על נוירואדרנלין היא אדרונקס או סטרטרה, לזה הוא מתכוון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)