טיפול חלופי לבעיות קשב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול חלופי לבעיות קשב
    חסוי
    03/07/2010

שלום אני סטודנט עם הפרעה דו קוטבית, יש לי הפרעת קשב בגלל שאני לא יכול להתמקד בדבר אחד כמו כולם אלא מושפע מהרבה גירויים ותמיד נמצא בהיכון אסור לי לקבל רטאלין או קונסרטה אבל שמעתי על תרופה בשם נוראדרנלין האם כדאי לי לנסות יש לי תור בעוד חודש אצל פסיכיאטר רק בגלל זה ככה אני לא הולך כמעט לשם בגלל האווירה שמזכירה אישפוזים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול חלופי לבעיות קשב

הוספת תגובה

• פתרון להפרעות קשב

רזיאל
    08/07/2010

היי. טופלתי בעבר בכל סוגי התרופות להפרעות קשב מכיוון שריטלין עשה לי תופעות לוואי חמורות. נוירואדרנלין גם הומלצה אך היא לא עזרה לי כל כך. מכיוון שזה אינדיבידואלי אתה יכול לנסות אבל אם היא לא עובדת אני ממליץ לך לנסות לגשת לטיפול ארוך טווח אצל פסיכותרפיסט\ית שמשלב טיפול התנהגותי. כמובן שזה יצריך ממך עבודה קשה ולעשות שיעורי בית כגון ספורט, חשיבה במצבים מסוימים שיביאו לשינוי חשיבה ושינוי התנהגות וכד'. אני יכול להעיד שזהו הטיפול שעזר לי הכי הרבה מכיוון שאין באפשרותי לקחת תרופות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חלופי לבעיות קשב

10/07/2010

שלום
    אין תרופה בשם אדרנלין או נוראדנלין. אלו חומרים עליהם משפיעים התרופות במוח. נכון שקיימת המלצה כללית כנגד מתן תרופות כמו ריטלין כאשר קיימת אבחנה של מניה דפרסיה אבל עם הצורך הוא מאוד ברור אפשר לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוראדרנלין

רזיאל
    11/07/2010

תרופה שעובדת על נוירואדרנלין היא אדרונקס או סטרטרה, לזה הוא מתכוון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו