חרדות וטיפול הומאופטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות וטיפול הומאופטי
    לילי
    03/07/2010

אני מאובחנת שנים כסובלת מחרדות,דכאון והפרעות במצב הרוח,אני לוקחת ציפרלקס,למיקטל וקסנקס
    בימים האחרונים אחרי התייעצות עם הומאופת לגבי פריחה ואלרגיה(לא קשור להפרעה הפסיכיאטרית) אובחנתי על ידו כסובלת מקנדידה במעיים וטופלתי על ידי מכשיר ביקום וניתנו לי טיפות וכדורים בשם טיהורית וכן שיניתי את התפריט התזונתי שלי.אבל בימים האחרונים אני מוצאת את עצמי בחרדה וגם שוב חזרו לי התקפי החרדה שהם די נדירים אצלי לאור נטילת התרופות.כיאה לבן אדם חרדתי,אני ישר חושבת שזה בגלל הטיפול ההומאופטי.האם יכול להיות דבר כזה? או שאולי החרדות שלי נובעות ממקור אחר? חשוב לציין,שגם בתקופות קשות ומלחיצות אני נוטה לפתח תחושות חרדה אך הן חולפות תוך יום יומיים,אבל כרגע התחושה היא שזה נמשך מעבר לזה.אני מודאגת,מה שמתדלק כמובן את רמות החרדה.
    לתשובתך אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות וטיפול הומאופטי

הוספת תגובה

• אם תשים לב

לילי
    04/07/2010

ותקרא היטב תראה שלא כתבתי שהפסקתי את הטיפול התרופתי.אני ממשיכה את הטיפול התרופתי הקבוע שלי ובמקביל לוקחת טיפול הומאופתי לבעיה שאיננה פסיכיאטרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יואב זה בעצם אוהליה, או שזה 2 אנשים

מירי
    04/07/2010

שהחליטו להכניס את "התורה" שלהם בכח........לא לקחת ברצינות את הדברים שהם כותבים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות וטיפול הומאופטי

10/07/2010

שלום
    המטפלים ההומיופטיים לעיתים קרובות משתמשים במוסג "יש לך קנדידה בגוף" עליך לטפל בשה. האמת היא שלכולנו יש קנדידה במערכת העיכול. זו פטרייה שקיימת בגף של כולנו ולא גורמת למחלה כלשהיא. לפעמים, כמו למשל אצל תינוקות אפשר לראות איך הקנדידה גורמת לזיהום-אז רואים שיכבה לבנה על שלשון- או לעיתים רחוקות עוד יותר אפשר לקבל מחלה כללית-חולי שרטן, אידס ועוד. לכן הטיפולים המומלצים הן בגדר פלצבו. נכון הוא שלפעמים כאשר ישנם תגובות אלרגיות לא ברורות שינויים בדיאטה יכולים לעזור למרות שההסבר מדוע זה עוזר הוא לא ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו