היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    shlomyyyyy
    04/07/2010

יש לי בעיית חרדות וקשב וריכוז ודיכאון קל וכל כדור משפיע לי על השינה

והריכוז וזה מאוד מפריע לי ואני לא מצליח להתרכז מוחית רק בחלק מהמקרים

שהשינה שלי ממש טובה ואז גם רק עם רילטןי או קונצרטה מצליח לתפקד אבל

קצת.בבקשה אם מישהו יש לו משהו כמו רגיעון שעוזר לשינה ומרגיעה

לחצים או מתחים וטבעי(שלא משפיע על הריכוז במוח כתוצאה משינה לא

מושלמת בבקשה שיגיד לי.)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• קיריל אוהליה לא פסיכיאטרית

מירי
    07/07/2010

לא פסיכולוגית וגם לא מטפלת מוסמכת, היא כאן ב"שליחות" של צמחיי מרפא ורפואה אלטרנטיבית אין לה את הלגיטימציה להגיד לאנשים כן/לא לקחת תרופות, חכי שפסיכיאטר יענה לך, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה/אוהליה/דני/כולם

מירי
    08/07/2010

אותו בנאדם לא להתייחס למה שכותבים, רפואה טבעית עדין לא הוכיחה את עצמה, טוב מאוד לאכול בריא, טוב מאוד לקחת ויטמינים, אבל לא טוב להסתמך על זה שיעזור לנו כשאנחנו בהתקף פסיכוטי כשאנחנו שומעים קולות שמדברים אלינו, כשאנחנו מסכנים את עצמינו/סביבה, רק אז יכול לעזור פסיכיאטר שלמד ההפך היום הפסיכיאטרים אומרים שאפשר לחזור לחיי שיגרה נורמאליים לחלוטין עם מטפלים בעצמינו וזה מוכח אח שלי חזר לעצמו רק בזכות פסיכיאטר ופסיכולוג טוב קיבל טיפולתרופתי ורגשי אז אוהליה ו"חבריה" תעשו טובה לעצמכם ותפסיקו לבלבל במוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת ריכוז

ד''ר חיים שם דוד
    10/07/2010

ניכר מהשאלה שהבעיה אינה בהכרח הפרעת קשב וריכוז ראשונית אלא משנית להפרעת חרדה. כדאי שתפנה לרופא המשפחה או אל פסיכיאטר על מנת לבדוק את העניין ולטפל בכך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו