שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    צ
    04/07/2010

ילדתי לפני כמעט שנה וסבלתי מדיכאון מאז. בהתחלה הדיכאון היה קשה מאוד ומספר חודשים אחרי הלידה התחלתי לקחת ציפרמיל והפסקתי לבד (כן אני יודעת טעות מטופשת)
    היו לי כמה חודשים של און אנד אוף בדיכאון ובזמן האחרון זה ממש החמיר לרמה של חרדות חזקות ופרנויות שמשפיעות על התנהגויות והחלטות ביום יום. הבעיה היא שאין לי את הכסף לשלם עכשיו לפסיכיאטר לטיפול כמו שאני יודעת שאני צריכה. הבנתי שיש לי איזשהיא אפשרות לעשות את זה דרך ביטוח לאומי, אולי אתם יכולים לתת לי איזשהיא הכוונה בנושא? למי פונים מה עושים עמותות אולי? חוץ מהמרכז לייעוץ לאישה שהמחיר שלהם לטיפול פסיכיאטרי הוא בערך 350 שגם אתך זה אני לא יכולה לשלם כרגע...
    ואולי תוכלו גם לתת לי איזשהו מידע לגבי זכאות לנכות נפשית?\
    תודה מראש ולילה טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• לא להתייחס למה שכותבת אוהליה

מירי
    04/07/2010

היא לא פסיכיאטרית לא פסיכולוגית ואפילו לא מטפלת מוסמכת, היא אחת שמאמינה בכל מני צמחים ושטויות, מנסיון פני לק. חולים, לרופא משפחה ויעזרו לך, בהצלחה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאוהליה

צ
    05/07/2010

בבקשה אל תעני לי כי לא שאלתי אותך. אני פונה לרופאים שהפורום הזה שייך להם בגלל שאני רוצה תשובות של פסיכיאטרים דווקא. לא מעניין אותי במה את מאמינה ואם את חושבת שזו השליחות שלך. אם הייתי רוצה תשובה של מטפלת טבעית הייתי פונה לפורום המתאים. ואולי כדאי שגם את תלחצי על כפתור חזור ותלכי לפורום לרפואה טבעית שם אולי ירצו לשמוע את מה שיש לך לומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה את ההודעה שלא תשכח

צ
    05/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשתדלו לענות בקדם

צ
    06/07/2010

אני מרגשה מאוד מאוד רע והאמת מפחדת מהשלב הבא בהחמרה הזו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בחינם

ד''ר חיים שם דוד
    06/07/2010

ישלך אפשורת לפנות למרפ]אות הציבוריות שיש בבתי חולים, במרפאות אזויות של המדינה. העלות מאוד נמוכה. (יש מסי רבעון שהם מספר עשרות שקלים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו