שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    אני
    04/07/2010

שלום, אני נוטלת כ-8 חודשים פלוטין 20 מ"ג עקב לחץ נפשי שהתבטא בסחרחורת, לחצים חזקים בראש ובחילות. היום מצבי הרבה הרבה יותר טוב אך עדיין יש מדי פעם בימים לחוצים או חמים במיוחד או ביום שלפני המחזור לחצים חזקים בראש. הנוירולוג שלי אמר שאפשר כבר להוריד את הכמות אך אני עדיין מתלבטת בשל הלחצים האלו. בנוסף, יש לי מדי פעם בחילות שהן כנראה תוצר לוואי של הכדורים. לפי נסיונכם, האם לחצים אלו יכולים לעבור לגמרי? יש לציין שאני כבר מרגישה הרבה יותר טוב. אשמח לדעתכם בענייני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• אשמח לעוד דעה בעניין

אני
    06/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעניות דעתי

צ
    06/07/2010

כדאי אולי לבדוק את מדדי בלוטת התריס שלך (אם לא עשית את זה כבר) שהם TSH FREE T4 FREE T3 כי זה ממש נשמע כמו סימפטומים של זה...
    גם אם אני ממש טועה זה לא יזיק לבדוק כי זו בדיקת דם פשוטה שרופא משפחה יכול לתת לך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי להפחית במינו התרופות.

ד''ר חיים שם דוד
    06/07/2010

שלום לך,
    הפסקת התרופה רק לאחר 8 חודשים כאשר היא נלקחה בשל הפרעת חרדה היא מוקדמת מדי לטעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלות

אני
    07/07/2010

תודה ד"ר על תשובתך ורציתי להבין -לאחר כמה זמן נראה לך שאפשר כבר להפסיק את נטילת הכדורים? ועוד שאלה-מזה מספר חודשים שאני חווה מעין ניתוק לשבריר שניה . הכוונה שאני מרגישה שעיני קצת מתגלגלות/עולות לחצי העין ואז הכל מסתדר. מצב זה יכול לקרות מספר פעמים ביום וכמובן שזה מעט מטריד ולא נוח. שוחחתי על כך עם הנוירולוג והוא אמר שזה יכול להיות או בגלל שאיני מאוזנת או שזה תופעת לוואי של כדור הפלוטין. מתוך נסיונך האישי, מה נראה לך הגיוני?
    אשמח לשמוע עוד חוות דעת. תודה מראש,.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש מחכה לתגובתכם בענייני

אני
    08/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעוןת משונות

ד''ר חיים שם דוד
    10/07/2010

גילגולי עינייןם למעלה אינן תופעות לוואי שכיחות של פריזמה. זו תו]פעת לוואי נדירה והיא מאוד מאוד מאוד נדירה בתרופות נוגדות פסיכוזה ועל אחת כמה וכמה בתרופות נוגדות דיכאון.

מה שאת מתארת יכול להתאים דווקא להפרעת חרדה (אם לא מצאו לזה בסיס גופני). פני אל הפסיכיאטר שלך לשם הערכה האם מדובר בחרדה או תופעת לוואי אחרת...

בהפרעו חרדה אינו מציע להפסיק את התרופות לפני שעברה שנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו