מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עיפות ברסיטלדודי06/07/2010
אשתי בת 29 נוטלת קרוב לשבועים רסיטל לטיפול בחרדה חברתית .וסובלת מאוד מתופעות לוואי של עייפות כל היום הרדמות בשעות מוקדמות של היום חוסר חשק מיני וסתם תחושה מוזרה מתי יש לצפות להיסגלות לתרופה ולהעלמות תופעות הלוואי הנ"ל והאם זה נורמלי או חריג כתופעות לוואי אודה לתגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי לא להתייחס למה שכותבת אוהליה
מירי06/07/2010היא איננה פסיכיאטרית, פסיכולוגית, ולא מטפלת, היא פשוט משועממת שמאמינה בכל מיני צמחיי מרפא ורפואה אלטרנטיבית, מקומה לא כאן אלא בפורומים אחרים, חכה שפסיכיאטר יענה, ובהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאוהליה ודני ובקשה מהרופאים
דודי08/07/2010אוהליה ודני אתם פשוט אנשים חולים אין לכם מושג על מה אתם מדברים או שאתם פשוט אנשים שמתפרנסים מזה אני לצערי סבלתי בעבר מכל מיני בעיות התנהגות שינה חרדה ועוד והורי הוציאו סכומים דמיוניים על טיפולים ומרפאים טבעים מכל שיטה וסוג והתוצאות היו דלות ביותר ולא לאורך זמן ומזה כמה שנים שאני נוטל את התרופות שאתם מזהירים מפניהם ואני בן אדם חדש ואני משוכנע שאם הורי היו מלכתחילה פונים אתי לטיפול קונבנצינלי היה נחסך ממני סבל רב והייתי היום במקום הרבה יותר טוב מלבד ים ים הכספים שהוצאו על המרפאים והתרופות האלטרנטיביות ואני פונה ומבקש מהרופאים לשוב ולענות לשאלות הגולשים ולא להשאיר את הפורום לאנשים אינטרסנטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי בהצלחה, זה מה שאני מנסה
מירי08/07/2010להסביר כאן על אנשים הזויים כגון אוהליה וחבריה, המון בריאות, ומקווה שהפסיכיאטרים יענו בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרבה אנשים מתו ממחלות אחרות
מירי09/07/2010הרבה אנשים מתו מכיוון שהתאבדו, אז דני תפיג את השעמום במקום אחר, כל עוד אתה/אוהליה כאן אני יהיה כאן לספר עליכם את האמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי מרסיטל
ד''ר חיים שם דוד10/07/2010שלום לך,
חלק מתועות הלוויא חולפות לאחר השפעת התרופה- לאחר כחודש וחצתי. יחד עם זאת חלק מהאנשים מדווחים שתופעות לוואי אחרות אינן משפתפרות. איני יודע כיתד אשתך תגיב אבל התופעות ללו משתפרות עם הזמן. כדאי לחכות להטבה במצב הנפשי ואז להחליט מה לעשות הלאה. האם מדובר בתופעות לוואי או שמא, המדובר בחלק מהמצב הנפשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)