שאלה בקשר לאיבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לאיבחון
    אמיר
    06/07/2010

האם יש בדיקה רפואית הורמונלית או בדיקת מסויימת לאבחן

הפרעות חרדות דיכאונות או כל דבר פסיכו נוירו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לאיבחון

הוספת תגובה

• היי אמיר

מירי
    06/07/2010

לא לקרוא את מה שכותבת אוהליה היא לא שייכת לפסיכיאטרים כאן, היא מאמינה בשטויות של צמחיי מרפא, רפואה אלטרבטיבית היא לא שייכת לעולם הרפואה, תחכה שיענה לך פסיכיאטר שלמד 7 שנים ויש לו את הידע, מה שעושה אוהליה פשוט לא הגיוני, בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממליצה לקרוא את אוהליה/דני

מירי
    07/07/2010

הייתי מתייעצת עם איש מקצוע, שלמד רפואה, רופא משפחה, פסיכולוג, פסיכיאטר, ובטח לא לאנשיי "שליחות" שכנראה כל מטרתם להרוויח בכסף בכך שאנשים יקנו תרופות צמחים. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אף אחד לא משלם לי ראיתי

מירי
    08/07/2010

וחשתי את מצבו של אח שלי לפניי ואחריי, אח שלי היה באירוע פסיכוטי מאוד מאוד קשה לפניי כ 3 שבועות בערך, ברגע שהחל בטיפול אצל פסיכיאטר ופסיכולוג במקביל(אני עמדתי על זה שיקבל גם טיפול רגשי בנוסף לטיפול תרופתי) ובכל יום אנחנו מקבלים אותו חזרה יותר ויותר, חזר לעצמו חזר לחייך, הפסיכיאטר והפסיכולוג עובדים בשיתוף פעולה הוא לוקח כדור ובמקביל שיחות, הוציאו ממנו המון דברים מילדות ועד היום, בקיצור הרפואה הקונבציונאלית החזירה לנו אותו חזרה, מחייך ורוצה לחיות טוב, ועדין יש לי שאלה, למה אדם לומד פסיכיאטריה??כל רצונו הוא לסמם אנשים???אתם עושים כאן מעשה שלא ייעשה, מוציאים את הפסיכיאטרים שכן עוזרים וכן מחזירים אנשים לחיים נורמטיבים כאילו כל מטרתם בחיים היא לסמם או להרוג אנשים וזה לדעתי דוחה, ודי זה ניצול ציני של אנשים שבאמת באמת זקוקים לעזרה. כל עוד אתם תהיו כאן אני אמשיך להגיד את האמת על אוהליה וחבריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו