בעייה עמוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעייה עמוקה
    סרגיי
    06/07/2010

שלום רב
    אני סובל זמן רב מדיכאון קשה. טופלתי אצל כמה פסיכיאטרים גרך קופת חולים אך ללא הצלחה.
    קיבלתי לאחרונה המלצה על שני פסיכיאטרים שמקבלים באופן פרטי.אחד שמרצה באונברסיטה ומקבל אשים לטיפול במשרד שלו. השניה היא מנהלת מחלקה באברבנאל.
    הייתי כבר אצל שניהם. הראשון רשם לי ציפרלקס והרופאה שהשניה רשמה רסיטל.
    אני מתלבט בין שני כדורים וגם על המשך מעקב אצל איזה רופא כדאי להשאר?
    מה הייתם ממליצים? מי נירא לכם יותר מקצועי ויוכל להתאים לי את הטיפול המדוייק? המרצה באונברסיטה שמלמד פסיכיאטריה או מנהלת מחלקה בקליניקה?
    תודה על התייחסותכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעייה עמוקה

הוספת תגובה

• איזה פסיכיאטר לבחור?

ד''ר חיים שם דוד
    06/07/2010

שניהם טובים ורמתם האקדמית של האחד לא נופלת משל האחר. תתמיד אצל זה שיותר נוח לך איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להתייחס לאוהליה

מירי
    06/07/2010

היא לא פסיכיאטרית, לא פסיכולוגית, לא רופאה ולא מטפלת היא בנאדם משועמם שמעביר את זמנו כאן בבלבוליי מח על טיפולים אלטרנטיבים, וצמחיי מפרא, מקומה אינו בפורום הזה, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מכירה את אוהליה וגם לא מעוניינת

מירי
    07/07/2010

להכיר, מכירה אנשים מהסוג שלה, דני כנראה שאתה מה"שבט" שלה, אנשים עם בעיות נפשיות זה בדיוק כמו אנשים עם מחלות אחרות, כמו אנשים שצריכים דיאליזה לסוכר, ואנשים שצריכים כדורים ללחץ דם, הריי אף אחד לא ייתן להם צמחיי מרפא או שינצל את רגישותם לרפואה אלטרנטיבית, אוהליה לא שייכת לכאן היא צריכה לכתוב את "התורה" שלה בפורום רפואה אלטרנטיבית מה שהיא עושה מסוכן היא מנצלת חולשות של אנשים ומסכנת בכך את חייהם!!!תמוהה בעיניי האובססביות שלה נגד פסיכיאטרים שברוב המקרים הצילו חיים, עצה קטנה לי לאוהליה תפיגי את השעמום במקום אחר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו