מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מותר לקחת?נטלי06/07/2010
שלום רב
בני בן 22 מעונין לעבור איבחון כלשהוא לבעית קשב וריכוז.
עד אתמול טופל בזיפרקסה 10 מ"ג אחת ליום, זאת במשך 3 שבועות, בשל התקף מניפורמי, לאחר שנחשף לסמי הזיה בתאילנד. היום הפסיק נטילת התרופה.
האאם מותר לו לקחת ריטלין לפני ביצוע מבדק TOVA.?
שמעתי שנטילת ריטלין יכולה לעורר שוב....?
האם עדיף לעבור BRC.? ולהמנע משימוש חד פעמי בריטלין לצורך המבדק?
אמרו לי שבכל מקרה רופא משפחה אמור לתת אישור למכון לפני שהוא מבצע את המבדק והוא עצמו צריך להצטיד בריטלין.
מה דעתכם?
אל תשלחו אותי להתיעץ עם הפסיכיאטר שטיפל בו בבי"ח , אני לא מתכוונת להגיע אליה יותר.
עם כל הכבוד, התאכזבתי מאוד מהיחס שלה , יותר נכון, העדר היחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות?
ד''ר חיים שם דוד06/07/2010אין וטעם לעשות מבחנים כלשהם ובדיקת השפעת ריטלין במצב שאינו מיוצב מבחינת המצב רוח.
אז לא הופנית אל הפסיכיאטר שהיה לו בבית חולים אבל נשארת עם השאלה מה עליו לעשות. על מנת לדעת מה הדבר הנכון הוא יצטרך להבדק על ידי פסיכיאטר ולדעת האם הוא עדיין עם מצב מאניפורמי או לא והאם זה הזמן לבדיקות כאלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)