מערכת העצבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת העצבים
    רוני
    06/07/2010

שלום,
    אני בן 37 לפני כארבע שנים חוויתי התקף חרדה ומאז כמובן אני מטופל ובסך הכל הכללי אני מתפקד מעולה .אני נמצא בתקופה מאוד מורכבת רגשית(אבי חולה מאוד) וכמו כן מצבי הכלכלי התדרדר ומופעל עלי לחץ מצד הבנק לפתור את העניין.מי זה כשבוע אני מרגיש התרופפות משמעותית במערכת העצבים שלי זה בה לידי ביטוי במעין התקפי זעם שאני חש אותם חזק מאוד בחלק העליון של הבטן .לא מעט התרדות יומיומיות (ילדים,רעיתי...) שבימים כתיקונם היו מעצבנים אותי וזהו ,היום ממש אני מרגיש כאילו בא לי התקף זעם אותו כמובן אני מחזיק בבטן אבל זה מקשה עלי מאוד ואני חושש מה יקרה חס וחלילה עם יום אחד זה יהיה חזק מידי?? מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת העצבים

הוספת תגובה

• לא להתייחס למה שכותבת אוהליה

מירי
    06/07/2010

היא מנצלת מצוקתם של אחרים בצורה צינית ומסכנת את בריאותם, היא לא פסיכיאטרית, לא רופאה לא פסיכולוגית, ואפילו לא סוג של מטפלת, תחכה שפסיכיאטר יענה לך, מנסיוני פסיכיאטרים מאוד עוזרים, ואני אגיב כאן כל עוד אוהליה תמשיך לבלבל את המוח עם הצמחיי מרפא שלה, היא שייכת לפורום אחר לרפואה אלטרנטיבית שעדיין לא הוכיחה את עצמה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני, יואב, אוהליה

מירי
    07/07/2010

ועוד ועוד ועוד, כמה לינקים לבנאדם אחד, אני אמשיך להיות כאן, ואצלינו במשפחה פסיכיאטר בשיטוף פסיכולוג הצליו לאח שלי את החיים, וזה אומר תרופוה עם טיפול רגשי, אני פוחדת מאנשים כאוהליה שמבקשים מאנשים שחולים בסכיזופרניה/מאניה דפרסיה/דכאון/חרדה, לא לקחת כלום אלא להשתמש בכל מיניי צמחים, בחייאתתתתתת אתם כאן לוקחים אחריות, מביאים כל מיניי לינקים מיוטיוב שלא נראים כאמינים ומכניסים לראשם של אנשים, פסיכיאטר הולך ולומד 7 שנים, ואנשים כאוהליה שאין להם שום מושג בנפש האדם כי אוליי לא חוו התקף פסיכוטי מסוכן יושבים ומקלידים דברים מסוכנים שהם שטויות במיץ עגבניות, אנשים כאן בפרוש כותבים לגברת שליחות להפסיק להציק והיא לא מפסיקה!!!ידוע לכולם כאן שלתרופות יש השלכות של תופעות לוואי, בוא אני אמנה לך עוד תרופות עם תופעות לוואי, גלולות שאישה לוקחת אחלה תופעות לוואי, כימוטרפיה אחלה תופעות לוואי קשות ביותר, רוצים עוד??????אז למה לעזאזל אתם כותבים רק כאן, אתם מנצלים את רגישותם של אנשים לתועלת שלכם, כנראה שבכדיי למכור עוד ועוד ועוד תרופות צמחים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי אני זה לא יואב ולא אוהליה

דני
    07/07/2010

מירי.

תני לאנשים להחליט בשביל עצמם ועל תשפטי ותרדי על אנשים שאת לא מכירה.

אנחנו חיים במדינה דמוקרטית שבה לאנשים יש זכויות לתקשר על מה שהם רוצים.

אוהליה היא מאוד עניינית.

למה שלא תהיי גם את עניינית ותבואי עם עובדות ברורות מאשר סתם השמצות על אנשים שאת לא מכירה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו