מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פאקסט וחשק מיניאילנה06/11/2007
היי
אני דתייה בת 25 נשואה שנה בעלי ואני מקיימים יחסים פעם בחודש הוא זה שיוזם לי קשה ליזום(עקב התעללויות שעברתי בבית ספר-לא מיניות) שהורידו לי את הבטחון העצמי.
אבל חוצמזה אין לי עכבות במין אם הוא כבר יוזם אני אקטיבית ולא נגעלת מכלום ואני מרגישה שהוא נהנה ......הוא לוקח פאקסט 20 מ"ג ביום בעקבות מלחמת לבנון השניה (הוא לא היה חייל בה רק שמע את ההפגזות בתוך ביתו בהחלט לא ראה מראות קשים וכו....) הרוםפא אמר לו לא להפסיק בבת אחת ואומר גם (בעלי) שהוא דיבר עם הרופא ושזה לא משפיע על החשק המיני האם אין זה נמוך קצת? האם פאקסט משפיע קשות על החשקר המיני? אין לו בעיות זקפה איבר קטן או שפיכה מוקדמת וכו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלול להשפיע
ירון07/11/2007פקסט אכן עלול להשפיע על החשק המיני. יש תרופות דומות שמשפיעות פחות (כמו רסיטל או לוסטראל). אולם, ייתכן מאוד שמצבו הנפשי עדיין אינו מאוזן ולכן זו הסיבה, כי חרדה ודיכאון יכולים גם הם לגרום לחשק מיני ירוד.
יש לשקול כמו כן טיפול קוגניטיבי-התנהגותי. טיפול זה יעיל כמו תרופות אך ללא תופעות הלוואי שלהן, וכשהוא משולב עם תרופות הוא נותן תוצאות טובות יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפאקסט וחשק מיני
10/11/2007לאילנה שלום
בלי קשר לשאלה שלך על הפקסט עלי לןמר לך שכדי שתדוני עם עצמך מדוע להיות כ"כ בשנית, האם זה מועיל לך במשהו? לפעמים אפשר להשתנות לטובה בלי הרבה מאמץ.
הפקסאת משתייך לקבוצה של ה SSRI . אחד מהצרות של הקבוצה הזאת היא לגרום לקשיים בתפקוד המיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)