מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעצהזקוקה לעזרה07/07/2010
ד"ר שלום, אני בחורה בת 25 , סובלת מהתקפי חרדה כבר כ-3 שנים- ההתקפים היו מלווים גם בתחושת סחרחורת וחוסר שיווי משקל, הרגשה שאני עומדת ליפול ולהתעלף. אני נוטלת כבר חודש סרנדה 50 מ"ג ואתמול קרה לי דבר שלא קרה לי מעולם-קמתי בבוקר לתוך תחושת מערבולת הרגשתי שהכל מסתובב סביבי ולא הצלחתי לקום מהמיטה,התחושה הזאת היתה לכמה דקות ולאט לאט חלפה.כמובן, שנלחצתי מאוד מהתופעה שהגבירה את תחושת החרדה. הפסיכיאטר שלי טען שמדובר בסהכ בירידה של לחץ הדם (יש לציין שהייתי בתקופת מחזור) ושאין קשר לכדורים. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת? כמו"כ קראתי באינטרנט על הורטיגו וזה תאם לגמרי את תחושותיי-האם יכול להיות שאני סובלת מזה? אשמח לתשובתך! תודה, אני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה את מקשקשת..
זקוקה לעזרה07/07/2010תקשיבי לי טוב!!
במשך 3 שנים ניסיתי את כל הטיפולים האפשריים לטיפול בחרדה שממנה סבלתי , 3 שנים בהן התנגדתי לתרופות והוצאתי המון כסף על פתרונות אחרים. והיום במבט לאחור אני ככ מצטערת על כך שלא לקחתי את הטיפול הזה מוקדם יותר.. אני מרגישה הרבה יותר טוב ב"ה . נכון-בהתחלה היה קשה אבל זה שווה את זה!!
מה שאני סובלת ממנו עכשיו לא קשור או אם כבר אולי קשור לכך שלא טיפלתי בחרדות הרבות שהיו לי במשך שנים ונתתי לעצמי להגיע למצב של וורטיגו..
ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לטיפול
מירי08/07/2010אוהליה לא פסיכיאטרית/ע. סוציאלית/פסיכולוגית/מטפלת מוסמכת, היא כאן ב"שליחות" של כל מיני אנשים שמאמינים בהוקוס פוקוס וצמחיי מרפא, שעל זה אנשים באמת מוציאים הון, חוסמים אותה כאן כל הזמן אבל היא כמו טפיל, פשוט לא להתייחס לא אליה ולשכמותה ויש כאן הרבה לצערי, שירה, דני, וכו' שאוליי הם אותו אחד שמחליפים ניקים, חכי לפסיכיאטר שיענה, בהצלחה, והמון המון בריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה התכוונה לזקוקה לעזרה
מירי08/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לעצה
10/07/2010שלום
התקופה הראשונית של טיפול בהתקפי ורדה יכולה להיות לא פשוטה. את עדיין על מינון יחסית נמוך של התרופה וצריך לשקול האם לעלות את המינון. לוסטרל לא עושה הרבה קשיים אם לחץ דם אבל צריך למדוד אותו במיוחד אחרי שמשנים תנוחה. וורטיגו יכול להופיע כחלק מזיהום ווירלי ויכול להיות מאוד דומה להתקפי ורדה. אבל בוורטיגו קיימת תחושה שהחדר מסתובב דבר שברך כלל לא קיים בחרדה. כדי לך להמשיך עם הטיפול..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)