ריטלין ותרופות פסיכאטריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין ותרופות פסיכאטריות
    בן
    08/07/2010

ריטלין ותרופות פסיכאטריות (ריספונד ודקינט ) איך הן הולכות ביחד ?
    אני בצעירותי הוחנתי עם בעית קשה ורכוז וכיום צורך ריטלין בשעות צורך ללימודים וריכוז.
    התרופה הזאת עוזרת לי מאוד אבל נאמר לי ע"י רופא מטפל שזה לא מומלץ ולא להשתמש כל עוד צורך את התרופות הפסיכאטריות.
    אני יודע מה עושה לי טוב ברוך השם ורציתי לשאול את דעתכם .
    תודה רבה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שגיא לא להתייחס למה שכותבת אוהליה

מירי
    08/07/2010

אין לה שום מושג ברפואה/בפסיכיאטריה/פסיכולוגיה היא אפילו לא מטפלת, היא אחת שמאמינה ברפואה אלטרנטיבית וצמחיי מרפא(שטויות במיץ) חכה שיענה לך פסיכיאטר, בהצלחה והמון בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריטלין ותרופות פסיכאטריות

10/07/2010

שלום
    אפשר לקחת תרופות אלו ביחד. אם נוטלים ריספונד בגלל מצב פסיכוטי צריך להזהר מאחר וריטלין יכול להחמיר פסיכוזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה להזהר ?

בן
    17/07/2010

ממה עלי להזהר ? ואיך אני יכול לנסות לומר לאותו פסיכאטר שזה כן אפשרי ושאני זקוק לזה ללימודים? האם לעשות אבחון שיראה שאני זקוק לזה כי הובחנתי בציעירותי וזה כבר פג תוקף ?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הכוונה להזהר

18/07/2010

שלום
    להיזהר אומר להתחיל במינון נמוך ולעלות בהדרגה. כמו כן לדעת שהתרופה יכולה להחמיר מחשבות לא מציאותיות. עליך לדבר עם הרופא ולתת היסטוריה רפואית מדויקת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו