מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מביאים חבר לקבל עזרה?שואל08/07/2010
יש לי חבר טוב שכבר מספר שנים אובססיבי לבחורה מסויימת. המצב רק הולך ומחמיר. הבחורה מוכנה להיות איתו בקשר רק אם יעזוב את אישתו, יתגרש ויבוא אליה. הוא כל היום חושב רק עליה והראש שלו "טוחן" את הענין שוב ושוב. אחת לתקופה הוא מחליט לעזוב את הבית. לפעמים ההחלטה משתנה ולפעמים הוא גם מדבר עם אישתו בעניין, אבל בפועל הוא לא עוזב. טוב לו בבית והוא יודע שלא יהיה לו טוב עם הבחורה. בהתחלה זאת היתה אהבה. עכשיו ברור לי (לאחר מספר שנים) שזו אובססיה. בתקופה האחרונה הוא כבוי. אני לא מצליחה לשכנע אותו ללכת לטיפול. הוא אומר שטיפול לא יפתור את הבעיה, והוא מתרכז כל הזמן במחשבות על פיתרונות פיזיים. לעזוב את הבית, לשכור דירה וכו'. הוא מאד יקר לי. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקרוא את מה שכותב דני
מירי09/07/2010הוא לא רופא/פסיכולוג/פסיכיאטר, הוא אוהליה בניק שונה, חכה לתשובה של פסיכיאטר, להביא לטיפול חולה נגד רצונו זה מאוד קשה, עברנו את זה עם אחי, אוליי להזמין פסיכיאטר על מנת שיוכל לאבחן, מקווה שיענו לך כאן אחד הפסיכיאטרים, בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן אתה מסכן
מירי09/07/2010אבל ממש, מתיי ביקרת בהודו לאחרונה???????מתיי לקחת סמיי הזיה?????????אחרת לא יכולה להסביר את הדביליות של לאכול צמחיי מרפא ואז כולנו מבריאים, התורה שלך עברה חלפה מהעולם כולם רואים את רמאות ה"טבע" בעיניים גובים סכומים מטורפים ולא עוזר לכלום, אההה בעצם עוזר לרוקן תכיס.....כל עוד אתה/אוהליה ושות' תהיו כאן אני כאן לספר את האמת על הכת שלכם. שבת שלום. מי שעוזר לחולים זה רופא, כל רופא מסוג שהוא, לחוליי סרטן עוזר אונקולוג, לחולה לב עוזר קרדיאולוג, לחולה בנפשו עוזר פסיכיאטר ולפעמים גם פסיכולוג, אז אנא ממך תפסיק לבלבל במח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערן נגיד שאני לוקה בפרנויה, אז???
מירי09/07/2010אני צריכה טיפול נכון???אתה כל הזמן כותב כמה אתה נגד הטיפולים, הפסיכיאטרים, התרופות, חשפת את עצמך, אתה רוצה להרוויח המון כסף על גבם של אנשים, ולא אני לא לוקה בפרנויה אני חושבת שאנשים שכמותך מסוכנים, ומקומך לא בפורום הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפראנויה תיקון טעות.
מירי09/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך מביאים חבר לקבל עזרה?
10/07/2010שלום
לא פשוט ליעץ על בעייה כזו. התשובה ההגיונות אומרת שעליו להחליט להיות עם א' או עם ב' אבל ברור שזה לא עובד כך. יכול להיות שהדבר הכי טוב שהוא יכול לעשות זה לפנות לטיפול יתכן וטיפול זוגי עם אישתו ולבדוק מדיע מתלבט כ"כ הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)