מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת בחינות.פז09/07/2010
אני סטודנטית,בת 21 לומדת לתואר ראשון.
אני סובלת מחרדה בבחינות התואר ברמה מטורפת שמונעת ממני להצליח לתפקד בזמן מבחן,לשלוף מידע מהראש,להקיף את התשובה הנכונה ,להתרכז וכד'.
קראתי באינטרנט שניתן לטפל זאת ע"י רופא פסיכאטר-תרופות מורידות חרדה וכד'..
א.עד כמה זה נפוץ? (לא החרדת בחינות עצמה אלא השימוש בכדורים לטיפול בחרדה.)
ב.האם כדי להגיע לפסיכיאטר אני זקוקה להפנייה מרופא המשפחה?
ג.האם הגעה לפסיכיאטר נרשמת בתיק הרפואי והאם זה יכול להזיק לי בעתיד.
תודה ולילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה וטיפול פסיכיאטרי
ד''ר חיים שם דוד10/07/2010שלום לך,
הטיפול בחרדת בחינות יכול להיות תרופתי או טיפול משולב של טיפול תרופתי וטיפול פסיכולוגי.
תוכלי לפנות אל כל פסיכיאטר ויש קפות חולים שמפקות את השיורת הזה ואחרות מכירות בשירות הזה ויש להן מרפאות כאלו.ץ בכלך בית חולים יש מרפשאה לשירותים פםסיכיאטרים ותוכלי גם לפנות אליהם. הטיפול אומנם נרשם בתיק רפואי במרפאה שזה תהיי מטופלת אך זה תיק חסוי ואין לאף אחד גישה בלי לתת לו כתב ויתור סודיות פרט למקרים המצוינים בחוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)