מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קלונקס אפשר כל יום?דניאל09/07/2010
שלום אני בת 20 סובלת מחרדות מטופלת בכדורי רמוטיב ועכשיו התחלנו עם קלונקס0.5 מ"ג אחרי נסיון של עשרה ימים השאלה שלי הרופאת המשפחה אישרה לי לשתות את הכדור כל יום אבל אני יודעת שזה לא מומלץ כל כך אז האם לקחת אותו כל יום או רק כשיש התקף חרדה?
אשמח אם תוכלו לענות לי בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר חיים שם דוד10/07/2010שלום לך,
רמוטיב אינה תרופה מהמומלצת לטיפול בהפרעות חרדה. ניתן להשתמש בקלונקס על בסיס כל יום עד שתרופות שמטפלות בחרדה אכן משפיעות ואז להפחית עד להפסקה מוחלטת את מינון הקלונקס. אבל...כאשר מטפלים ברמוטיב להפרעות חרדה, היעילות עלולה להיות מוטלת בספק ואת תהיי עם הקלונקס לשמן יותר ממושך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלונקס..
דניאל10/07/2010הרומטיב משפיע במידה מסוימת הוא עושה מצב רוח אבל לא מפסיק את ההתקף לעומת הקלונקס שבאמת עוצר אותו..הבעיה שאני מפחדת להשתמש בקלונקס על בסיס קבוע ויום יומי..לכן אני לא יודעת מה לעשות...לכן אני אשמח לקבל המלצה מדויקת מה כדאי לי לעשות..
תודה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלונקס
רזיאל11/07/2010לא מומלץ בכלל לקחת קלונקס כל יום. זוהי תרופה שמיועדת לשבועיים בלבד לאנשים שהתחילו ליטול תרופות לזמן ארוך והתרופות עדיין לא משפיעות. אני יכול להגיד לך שלתרופה יש תופעות לוואי קשות ותסמיני גמילה קשים גם כן כאשר מחליטים להפסיק איתה. תשקלי טיפול אחר כגון טיפול ארוך טווח בתרופות ממשפחת ה- SSRI או שיחות עם מטפל. אם כבר עדיף לקחת כאשר יש התקפים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלונקס
יונית12/07/2010אחד הגרועים שבגרועים מבין כל הכדורים הפסיכיאטריים. אחד המסוכנים ביותר וזה שגורם לנזקים הקשים יותר והבלתי הפיכים ביותר מבין כל הכדורים הפסיכיאטריים. יוביל אותך בקלות למצב של שגעון.
צאי בחוץ לטייל. הרבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)