טיפול תרופתי בחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול תרופתי בחרדה
    אורנה
    10/07/2010

שלום רב,
    אני בת 30 קיבלתי טיפול נגד חרדה לפני כשנה - ציפרלקס. התחלתי עם כדור אחד ליום ותוך חודש חשתי הטבה משמעותית מאוד - הרגשתי טוב יותר ,שמחה, ונעלמו המחשבות הכפייתיות ולכן הרגשתי חופש עצום. לאחר חצי שנה כאשר היו לי התמודדיות קשות מבחינת מקום העבודה ולאחר התיעצות עם רופא המשפחה הכפלתי את המינון בהדרגה ל שני כדורים ביום. כעבור שבועיים הרגשתי נורא, חוסר מוטיבציה בכל התחומים ובקושי יכולתי לקום בבוקר, הרגשתי ממש כמו דיכאון רק ללא המחשבות השליליות זה היה מוזר. בהדרגה הפסקתי בכלל ליטול כדורים. כיום אחרי חודשיים "נקיים" אני מרגישה שאני שוב צריכה תמיכה של כדורים. כמו כן הציפרלקס גרם לי לחוסר חשק מיני שהפריע לי בקשר הזוגי עם בעלי. האם יש כדור אחר המומלץ ויכול לעזור במצבי?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול תרופתי בחרדה

הוספת תגובה

• תרופה אחרת מומלצת

ד''ר חיים שם דוד
    10/07/2010

יש תרופות רבות שיכולות לעזור לך. אולם לכולן יכולות להיות תופעות לוואי מינון. במידה והבעיה העיקרית שלך היום היא הדיכאון ניתן לנסות טיפול בוולבוטרין ובמדיה שהבעיה היא חרדה תוכלי כמובן לנסות תכשירים אחרים ואולי ממשפחת SNRI שפחות פוגעי בתיפקוד מיני אבל יש להן תופעות לוואי אחרות יותר בעייתיות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו