מידע רפואי לעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע רפואי לעבודה
    קטי
    10/07/2010

שלום רב! הנני בחורה בריאה בת 26. סובלת מהפרעת חרדה ונוטלת ציפרלקס 10 מ"ג ביום בשנתיים האחרונות ומרגישה מצויין. ניסיון להפסיק את הכדור לפני מספר חודשים לא צלח וחזרתי לקחת אותו בהמלצת רופא כמובן. סיימתי לימודים בטכניון ואני מתעתדת לעבוד באחת החברות הגדולות בצפון. לאחר שעברתי ראיונות ומיונים השלב האחרון הוא מילוי שאלון רפואי וסיווג ביטחוני. אני מאוד מאוד חוששת להצהיר על השימוש בציפרלקס שמא זה יפגע בקבלתי לעבודה, ומצד שני אינני יודעת אם אני יכולה להסתיר זאת כי אני חותמת שהמידע שנתתי הוא אמין ומלא. האם ההפרעה שלי והטיפול שאני מקבלת יכולים לפגוע בקבלה שלי לעבודה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מידע רפואי לעבודה

הוספת תגובה

• מידע רפואי לעבודה

17/07/2010

שלום
    במדינת ישראל, בשונה לארה"ב לדוגמה, דורשים מבין אדם לגלות את מצבו הרפואי לפני קבלה לעבודה. את צודקת כאשר את אומרת שחתימה על ויתור סודיות רפואית יכול להוביל לרשמים שלך בתיק הרפואי. מצב שני לא להצהיר גם לא טוב. את צריכה לעשות החלטה אמיצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו