ציפרלקס וריטאלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס וריטאלין
    אברהם
    12/07/2010

אני כיום בן שלושים נטלתי בעבר עד גיל 18 ריטאלין בגלל בעיות קשב וריכוז והתנהגות ,
    כל השנים מגיל קטן מאוד סבלתי מקשיי הרדמות ועיפות ביום מגיל 21 אני נוטל כ3 פעמים בשבוע בונדרמין לשינה אבל זה פוגע לי בערנות ביום
    בשלוש שנים האחרונות התחלתי ליטול ציפרלקס כסוג של פתרון לבעיות השינה התוצאה מבחינת ההרגשה הכללית היא טובה מאוד וזה שיפר לי את איכות החיים( כנראה גם ענין קטן של חרדה)
    בענין השינה יותר קל לי כיום להירדם אבל ירדה לי איכות השינה מאוד וקשה לי לקום ולתפקד ביום, לאחרונה אני שוקל לחזור ליטול ריטאלין משני סיבות
    א. אני רוצה ללמוד מקצוע וב. אולי זה יעזור לי מבחינת עיפות כי בזמנו שנטלתי ריטאלין בשעות הפעילות שלו הייתי מאוד עירני (והבנתי שהיום ההשפעה יכולה להימשך ל12 שעות )ומאידך ישנתי בלילה עמוק מאוד (אבל יחד עם זה היה לי מאוד קשה לקום)
    השאלה שלי שרופא המשפחה אומר לי שמאוד לא מומלץ ליטול בגילי ריטאלין שזה בדרך כלל לא עוזר ויש לזה תופעות לוואי ובכל אופן גם אם כן אז רק לצורך לימודים ובשעות הלימודים !
    האם הוא צודק ?כי לי מפריע חוסר הריכוז בכל התפקוד ביום יום בעבודה נהיגה וכ"ו וכן נושא העיפות! בעלי מקצוע ששמעו ממני בעבר על רעיון לחזור ליטול ריטאלין מאוד המליצו האם להתיחס לדעת רופא המשפחה או להיתעקש ולנסות וכן האם נצפו תופעות לוואי בשילוב ריטאלין וציפרלקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס וריטאלין

הוספת תגובה

• לא להתייחס למה שכותבת אוהליה

מירי
    16/07/2010

יש לה אינטרס של להרוויח כסף מכל מיני צמחיי מרפא ורפואה אלטירנטיבית שלא הוכיחה את עצמה, אוהליה לא פסיכיאטרית, רופאה, פסיכולוגית, ומטפלת, היא אדם הזוי ומסוכן ששם לעצמו מטרה להרוויח הרבה כסף מ"קסמים" לחכות שיענה פסיכיאטר שמטרתו לעזור לאדם שזקוק לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס וריטאלין

17/07/2010

שלום
    שילובים של תרופות יכולים להוביל לתופעות לוואי נוספות אבל אין שום קושי מיוחד בשילוב של ריטלין וצ'פרלקס. השימוש בריטלין מומלץ גם אצל מבוגרים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז. עד 30% מילדים שסבלו מ ADHD ממשיכים לקחת את בתרופה כאשר הם מבוגרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו