אמא חולת מאניה דיפרסיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא חולת מאניה דיפרסיה
    אריאל
    12/07/2010

אני חוששת שאני בת לאמא החולה במחלת המאניה דיפרסיה.
    הדיכאון קיים ותחושת המאניה מתבטאת בבכי מתפרץ והתקפי זעם.
    איך אני יכולה לדעת לבטח? איך אפשר לעזור לה ?
    ואיך צריך להתנהל עם בן אדם שחולה במחלה זו והתחושה היא שהוא מעוות את המציאות שסביבו..?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא חולת מאניה דיפרסיה

הוספת תגובה

• היי אריאל

מירי
    14/07/2010

לאחי התגלה לפניי 3 שבועות מחלת המניה דפרסיה, הוא היה במניה קשה והגיע להתקף פסיכוטי אשפזנו אותו והממצא התגלה, זו תקופה קשה מאוד, אמך חייבת לראות פסיכיאטר על מנת שיאבחן, מה שכן אני יכולה להגיד לך שברגע שמאזנים ברגע שהמשפחה אוהבת מחבקת ותומכת חוליי מאניה דפרסיה חוזרים לחיי שגרה מלאים. בהצלחה והמון בריאות, תמתין שיענה לך גם פסיכיאטר, ותתייעץ עם רופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא חולת מאניה דיפרסיה

17/07/2010

שלום
    התמודדות עם אדם שסובל מחלה מני דפרסיבית לא קלה. קודם צריך להיות בטוחים באבחנה לכן יש לקחת אותה לבדיקה. אחר כך צריך לוודא שהיא לוקחת את הטיפול כפי שהומלץ ואחר לפתח גישה שמאשרת הדברות ולא התנגשות כל הזמן. לפעמים שווה להתייעץ עם איש מקצוע על גישות מתאימות יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו