עזרה דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף.
    יגאל
    13/07/2010

שלום רב .
    אחרי טראומה שעברתי ותקופה של סטרס הופיעו אצלי תופעות עצביות שונות.
    הענין הוא כרגע שיש לי תופעה מאוד מוזרה שאני מתקשה להסביר לרופאים.
    זה בא לידי ביטוי במצב שאני מתכוון לבצע פעולה מסוימת ,מוטורית. ובמאית השניה משנה את דעתי.
    שולח יד לפלפון ואז אחרי ומחזיר...שולח יד לעכבר במחשב ומחזיר...
    גם במצבים של הליכה וישנם אנשים מולי אני כאילו מתקשה לעקוף אותם , כאילו אני מתקשה להחליט כמה רחוק ללכת , יש לציין שלא מדובר במחשבה של הרבה זמן , אלא בהחלטות רגעיות .זה דבר שמאוד קשה לי להסביר.
    אין לי מושג במה מדובר . יש כיוון
    יש לציין שאם אני לוקח תרופת בסגנון קלונקס הדבר הזה כמעט ונעלם
    אם זה עוזר... אני גם סובל מרעידות בגוף.... בידיים בצוואר.... קפיצות שרירים.... ובוקשי ישן ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף.

הוספת תגובה

• הייתי מחכה לתשובה מפסיכיאטר

מירי
    14/07/2010

יש כאן אנשים כאוהליה, נטע וכו' הזוהיים ביותר שלא מאמינים בטיפולים פסיכיאטרים, נותנים עצות מוזרות ומשונות לטענתם פסיכיאטרים למדו 7 שנים בכדיי
    " לסמם "אנשים, הם ממליצים על כל מיניי צמחיי מרפא ואלוהים יודע מה עוד, בקיצור אף אחד/ת מהם לא למד/ה רפואה, פסיכולוגיה, פסיכיאטריה, טיפול, אז כדאיי מאוד להתייעץ עם מומחים. רק בריאות. מירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך מירי ואת צודקת בהחלט!

ספיר
    14/07/2010

לדעתי הרופאים של הפורום הפסיקו לענות לשאלות של הפורום, רק בגלל המטרידנים האלה,
    ולכל מי שקורא את מה שהם כותבים דעו לכם שכל הצמחים והטיפולים הטבעיים האלה הם בולשיט אחת גדול!
    גם אני האמנתי למה שהם מספרים, ובזבזתי 20.000 שקל לא עזר לי במאומה!!!!!
    הם אנשים שיודעים לנצל היטב היטב את המצוקה של אנשים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהליה די לבלבל את המוח

מירי
    15/07/2010

את עושה מהדברים האלה הרבה כסף וזו המטרה שלך בחיים, את מנצלת אנשים חוליםלתועלתך האישית בלבד!!!!!!!!!!!!צאי מצאי לך תעסוקה אחרת, את עושה נזק בלתי הפיך, מבחינתי את כאדם שעומד עם נשק ויורה לכל כיוון. אין לך הסמכה לכלום גם אנחנו יכולים להוציא דברים הזויים מיוטיוב ורובינו ראינו את הסרטונים, בנאדם הזוי ותמהוני שכמותך צאי מהפורום הזה מייד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה דחוף

17/07/2010

שלום
    התופעות עליהם את מתייחסת הם זמניות. לפעמים אחרי סטרס משמעותי יש כל מיני שינויים זמניים חסרי משמעות לתווך ארוך. לדעתי את בודקת את עצמך עם "מיקרוסקופ" פסיכולוגי. תלמדי הרפייה. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו