ריספונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריספונד
    luisa
    14/07/2010

בת 28

שלום הנני נוטלת פרוזאק כחודשיים וחצי וטגרטול כחודש וחצי.לאחר חצי שנה של ניסוי תרופות שיתאימו לגופי(ציפרלקס,קלונקס,איקסל וכ'ו.)

יש לי הפרעות חרדה ושינויים קיצוניים במצב הרוח,ודיכאון.

יש לי עדיין חרדה איני יכולה לצאת מהבית לבד, ולעשות דברים קטנים.

אני לא עובדת כי אני מפחדת ממסגרת יומית .יש לי התרגשות בערב מיום למחרת מה יהיה.

אני צריכה להתחיל לעבוד בתחילת אוגוסט והרופא נתן לי תרופה שתרגיע לי את החרדות והרעידות בגוף.

תרופה בשם ריספונד 1 מ"ג.

שאלתי היא האם התרופה ממכרת אם למשל אקח אותה חודשיים?

לקחתי אותה יומיים ואני מתה מעייפות זה חולףףףף?

האם התרופה מונעת את הפחדים ,הרגשת חנק, רעידות בגוף וחולשה ברגליים?

אני מפחדת ברגע שאפסיק את התרופה החרדות תחזורנה לי ותהיינה לי פדיחות בעבודה החדשה שאני אמורה להתחיל ,שאני נורא חוששת ממנה ומתרגשת .

בבקשה עיזרו לי תכך שתתנו לי תשובה.

תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריספונד

הוספת תגובה

• ריספונד

17/07/2010

שלום
    כאשר מחליטים לקחת תרופות יש צורך לאזן בין היעילות-כמה היא יכולה לעזור- ותופעות הלוואי האפשריות. ריספונד תרופה בשימוש נרחב שבמינונים נמוכים עושה מאט תופעות לוואי. לא ממכרת ואפשר לרדת ממנה ללא בעיות מיוחדות. השימוש שלה היא במיוחד למצבים בהם יש פחדים מוגזמים או ממש עיוותי חשיבה. עם הוא מאוד מעייפת יש להתחיל ב חצי כדור לפני השינה. עליך להיזהר מתאבון מוגבר ומפרעות המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו