סרוקוול ועלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרוקוול ועלייה במשקל
    יפית
    14/07/2010

אני לוקחת כבר שנה 25 מ"ג סרוקוול בנוסף ל400 מ"ג למיקטל. בחודשיים האחרונים העליתי את המינון עד 200 מ"ג של סרוקוול. אני חושבת שמאז העליתי במשקל. האם אני יכולה לייחס את זה לסרוקוול? (או שמא לתקופת הבחינות המרעיבה)...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרוקוול ועלייה במשקל

הוספת תגובה

• סרוקוול ועלייה במשקל

17/07/2010

שלום
    עלייה במשקל הינה תופעת לוואי מוכרת של סרוקואל. זה תמיד הולך עם עלייה בתיאבון לכן עם את יכולה לשלוט על כמות הקלוריות ולאכול פחות את יכולה לאזן את המישקל. אחרת צריך לישקול להחליף את התרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה במשקל

חיים
    20/07/2010

אני לוקח סירקוול 100 כבר שנתיים ולא מצליח לרדת במשקל כ 8 ק"ג עודף האם ההשמנה היא בגלל צריכת הכדורים. ואם כן האם יש כדור מומלץ אחר שיכול להועיל כמו הסירקוול. תודה למשיב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפית לא לקרוא את אוהליה

מירי
    22/07/2010

היא לא רופאה, פסיכיאטרית, פסיכולוגית, היא אדם מסוכן אין לה שום הסמכה רפואית, היא מביאה מאמרים מיוטיוב שכולנו בעצם דיי מכירים, הפסיכיאטרים כאן הם בעליי הניסיון והידע, בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו