מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להחליף בין פלוטין לרמוטיבדוני15/07/2010
שלום רב,
אני בת 32 ולוקחת פלוטין כבר 6 שנים וגם תוך כדי 2 הריונות וגם תוך כדי הנקה.
לדעתי התרופה ממש שיפרה את הרגשתי ואת איכות חיי אבל שמעתי שיש מוצר טבעי שנקרא רמוטיב והייתי רוצה להתחיל לקחת אותו
האם ההשפעה של זה כמו של פלוטין?
מה צריך לעשות כדי להתחיל לקחת רמוטיב ולהפסיק פלוטין?
האם כדי לי לעבור מפלוטין לרמוטיב ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה ועוד שאלה
דוני16/07/2010את חושבת שכדאי לי המנע לגמרי מהתרופות הפסיכיאטריות?
אבל אם אני ארגיש לא טוב? לא עדיף כבר לעבור למשהו אחר שהוא כביכול פחות מזיק? אני ניסיתי להפסיק את הפלוטין לפני שניכנסתי להריון והייתי ממש במצב לא טוב
אני כבר לא יודעת מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו איזה מלחיצים הקישורים
דוני16/07/2010ליו טיוב
עכשיו אני ממש כבר לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהליה את פשוט רעה
ספיר16/07/2010אוהליה, כל מה שאני יכולה להגיד לך שכנראה מעולם לא הרגשת מה זה מצוקה נפשית,
ולכן את מאפשרת לעצמך להגיב כמו שאת מגיבה!
כולנו יודעים שתרופות זה לא הדבר הכי טוב....
אבל לפעמים אין ברירה! סבל נפשי הוא בלתי נסבל!
וכמו שאלוקים ברא את המחלות, הוא ברא גם את התרופות!
דעי לך דבר אחת:
אם יש מישהו/יא שנמנע מלקחת תרופות, וממשיך לסבול בגלל התגובות שלך,
אוי לך!
ויבוא יום שתשלמי על זב ביוקר רב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה להחליף בין פלוטין לרמוטיב
17/07/2010שלום
מדוע להחליף סוס מנצח?
תתייעצי עם הרופא ועל תעשי דברים פזיזים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)