התנהגות עצבנית ואלימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות עצבנית ואלימה
    אלון
    17/07/2010

שלום ,
    לפני כשנה וחצי אישתי החלה להתנהג מוזר , מקרים דמיוניים כגון רדיפה ,מעקב ,הזיות וכו .
    אני בעלה הפכתי להיות איום מבחינתה , לפני כמספר חדשים לאחר הדרדרות והרעה היא החלה טיפול אצל פסיכיאטר פעם בשבוע חצי שעה פגישה ובנוסף תרופה בשם ZIPREXA .
    הטיפול והתרופות הרגיעו אותה במעט אך לאחר כ 3 חדשים הרופא הפסיק את הטיפול ואת התרופות באופן מפתיע, יחסה אלי היום הוא עצבני ובלתי נסבל, בנוסף איומים לכל משפט שאני אומר על פנייה למשטרה -ללא כל סיבה שהיא,ובאמת ללא כל סיבה.
    אציין שהטיפול הופסק זמן קצר לאחר שנפגשתי עם הרופא ושאלתי שאלות כדוגמא האם יש רישום לכל פגישה או למהלך הטיפול ומדוע התרופות רשומות על שם אחר ולא על שמה של אישתי המטופלת .
    באציין נוסף, כחודש וחצי לפני הפסקת הטיפול בפגישתי עם הרופא מילותיו היו " אם יש מישהי בעולם שזקוקה לעזרה זו אישתך " .
    מה עלי לעשות בכדי למתן את התגובות של אישתי או איך להרגיע אותה לבל תתקוף ?
    איך עלי להתנהל \ להתנהג עם אישתי ?
    האם עלי לפנות לרופא לשאול מדוע הופסק הטיפול ?
    האם יש טעם לטיפול משותף אני ואישתי אצל פסיכיאטר ?

לידה אחרונה של אישתי לפני כ שנתיים וחצי עם תחילת ההתנהגות החריגה.

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות עצבנית ואלימה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

ד''ר חיים שם דוד
    17/07/2010

שלום לך,
    כעת הדבר החשוב ביותר הוא לקחת את אשתך לטיפול ואולי אפילו אצל הפסיכיאטר שהייתה אצלו בגלל שבכל זאת נוצר ביניהם קשר טיפולי
    כל שאר השאלות שאתה מעלה אולי הן מענייטנות אותך אבל לא יקדמו את הטיפול באשתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו