מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי במצב פיסי עקב רסיטלח"כ21/07/2010
שלום רב,
אני בן 36 ונוטל 30 מ"ל רסיטל מזה 6 שנים.
אובחנתי ע"י פסיכיאטרית לאחר תלונות על חרדות, מתחים ודיכאון בעקבות היפוכונדריה.
התחלתי עם 20 מ"ל ועליתי לאחר שנה ל30 מ"ל ומאז ועד עכשיו המצב היה מצויין.
לפני כשבוע נתקפתי בחרדה מתח ועייפות גדולה ומאז המצב לא השתנה למרות המשך נטילת התרופה כרגיל.
אני מרגיש מתח, לחץ וחרדה, מן עיקצוצים בכל הגוף מפעם לפעם, קצת לחץ בחזה, חום/קור ובאופן כללי תחושות לא נעימות בכלל.
אני נוטל בנוסף מזה כחודשיים 2 כדורים נוספים להורדת לחץ הדם (רמיטנס ואיקפרס).
כל התרופות ניתנות במרשם ע"י רופאת המשפחה.
שאלתי היא: מדוע פתאום חל שינוי לרעה במצבי? האם הכדור הפסיק להשפיע לאחר 6 שנים של שקט?
האם אני צריך להעלות את המינון או להחליף כדור אחר?
כהיפוכונדר אני דואג בכללי, מתוח ועייף של כך.
אנא עזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה שקט מאוהליה ושוב היא כאן
מירי22/07/2010מייעצת לכולם לא לקרוא את מה שאוהליה כותבת, היא לא פסיכיאטרית, רופאה, פסיכולוגית או מטפלת, היא אדם הזוי שמוכר בולשיט בצורת צמחיי מרפא וריפוי אלטרנטיבי מקומה לא בפורום הזה, זהו פורום פסיכיאטריה, נא למחוק אותה, כלעוד היא כאן אני אהיה כאן לכתוב על המסוכנות שלה...........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)