תודה על התשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התשובה
    אנונימית
    21/07/2010

יש לי שכנה היא בסביבות גיל 50 יש לה התנהגות מאוד מוזרה היא אוהבת לכתוב על קירות בעיפרון לפני כמה חודשים היא כתבה על הקיר שלי נאלצתי לסייד שם כדי למחוק את הכתוב השבוע היא עוד פעם כתבה שטויות , עכשיו מה שהיא כותבת זה מתאים לילדים עד גיל 14 וגם רוב הזמן היא אומרת לי דברים שמאפיינים את הילדים בגיל 14 השאלה שלי היא : איזו מחלה נפשית זה מאפיין התנהגות מוזרה כזו של אשה בת 50? בהתחלה לא ממש יחסתי לזה חשיבות אבל זה התחיל פשוט להימאס עלי כי היא מלכלכת לי את הקיר עם כל מיני שטויות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על התשובה

הוספת תגובה

• .........

אנונימית
    22/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו עונה בכלל?

אנונימית
    25/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המחלה?

ד''ר חיים שם דוד
    26/07/2010

לא יודע וזה לא אפשרי לדעת מהתיאור שלך אם בכלל יש לה מחלה או הפרעה כלשהי אולש אולי היא נהנית לעצבן א ותך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו