בעיות שיינה ארוכות שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות שיינה ארוכות שנים
    אלונה
    23/07/2010

אני בת 60. לפני 30 שנה עברתי דיכאון לאחר לידה (זה היה יותר חרדה מדיכאון) ומאז יש לי קשיים לישון. מאז אני לוקחת כדור אחד אלטרול בערב. אני יודעת שזה כדור מיושן. אבל קבוצת התרופות החדשות )פרוזק, סרוקסט וכו) גרמו לי לתופעות לוואי (בייחוד עיכוב התגובה המינית) ולכן חזרתי תמיד לאלטרול. בכל מקרה ישנם לילות שאני לוקחת גם חצי ואבן כדי לישון. אני יודעת שהוא נחשב תרופה לא טובה לאורך זמן. אם כי אינני צריכה מינונים עולים כדי שישפיע.
    במובנים אחרים חיי מאוד טובים.עברתי טיפולים פסיכולוגים שחיזקו אותי. אלא שנושא השינה עקשני ומסרב לעזוב כאשר שאר מריעין ישין נפשיים עזבוני. ואגב אל תתיחסו בביטול לכך שחשובה לי בגילי התגובה המינית. כזאת אני וזה חשוב לי ומשמח.
    אשמח להתייחסות.
    תודה
    אלונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות שיינה ארוכות שנים

הוספת תגובה

• בעיות שיינה ארוכות שנים

23/07/2010

שלום
    תגובה מינית טובה חשובה בכל גיל ואין סיבה לבתר עליה!!!
    אלטרול תרופה מדור קודם עדיין בשימוש. יכולה לעזור מאוד לשינה ועם היא עוזרת לך תמשיכי-כמובן עם בקרה של הרופא המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו