ציפרלקס או אסטו -מה ההבדל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס או אסטו -מה ההבדל?
    קרין
    25/07/2010

שלום רב, התחלתי לפני כחודש לקחת ציפרלקס ועכשיו שנגמרה לי החפיסה הרופא רשם לי אסטו כי ציפרלקס כבר לא ממומן ע"י מכבי, האם אין שום סיכון וכדאי לי לעבור לאסטו ולא ארגיש שום הבדל או שכדאי לשלם כפול ולהמשיך עם ציפרלקס??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס או אסטו -מה ההבדל?

הוספת תגובה

• מה ההבדל בין ציפרלקס לבין אסטו

סיון
    02/12/2013

רציתי לדעת מה ההבדל בין ציפרלקס לבין אסטו ואם כדאי להחליף בין האסטו לציפרלקס תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין ציפרלקס לאסטו

רוקח
    26/07/2010

שלום,

מעבר להפחדות של המגיבה מעלה, ציפרלקס ואסטו הן אותה תרופה ומהחלפות שאני ראיתי לא היה שום הבדל ביניהן (פרט למחיר).

רמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטו לעומת ציפרלקס

ד''ר חיים שם דוד
    26/07/2010

בדר"כ אין בעיה להחליף בין התכשירים שונים אלו. במידה ויש בעיה הרופא שלך יכול לבקש עבורך רק תכשיר מסויים, המקורעי בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו