בבקשה צריכה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה צריכה עזרה
    לירון שמש
    25/07/2010

אני לוקחת כבר 4-5 שנים רסיטל (20 מ') בעקבות חרדה.
    ואני חייבת עזרה!
    אני כבר שבוע בלי הכדור, מיום ראשון שעבר עד היום (ראשון) ואני מרגישה בראש כמו זרמים.
    זה לא קבוע, זה כמו מן זרם כזה-או סחרחורת קלה של 2 שניות, ואז זה נעלם וחוזר כל כמה דק'.
    אני לא יודעת בדיוק להסביר את התחושה. ואני חושבת גם שנעלמה לי השינה, קשה לי להרדם מאז, כאילו המוח שלי בפעולה שלא מפסיקה. ואני אחת שאוהבת לישון ויכולה ליעון שעות על גבי שעות.

אני יודעת שאסור לי להפסיק את הכדורים ככה על דעת עצמי, פשוט כששאלתי את הרופאה היא לא הציעה לי להפסיק מחשש שזה יחזור. אני התחתנתי לפני חודשים, ואני רוצהלהכנס להריון, ואני לא רוצה ליטול שום כדור במהלך ההריון.

אגב- אף אחד לא יודע מה עובר עליי, לא סיפרתי שהפסקתי את הכדורים.

אני צריכה תשובות לשאלות שלי:
    מה עושים עם התופעות שהזכרתי? זה ייעלם מתישהו? כבר עבר שבוע.
    ומה הסיכוי שאוכל לתפקד ללא חזרה לכדור, פשוט ע"י משמעת עצמית של "הכל בסדר, יהיה בסדר.
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה צריכה עזרה

הוספת תגובה

• תופעות שהחלו לאחר הפסקת הכדורים

ד''ר חיים שם דוד
    26/07/2010

חלק מהתופעות שהזכרת הן בגלל הפסקת הכדורים ואחרות בגלל התגברות החרדה.
    מה לעשות? לחדש את הטיפול!.

הא ם תוכלי להתגבר על ההפרעה באמירותש הכל יהיה בסדר? אני מניח שזה יהיה מוצלח כמו הפעמים הקודמות שניסית לעשות ככה (לא ממש מצליחים באמירוץת כאלה).
    האם התרופות בטוחות בהריון? תלוי בתרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו