מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מודדאגת ממצב בניאמא מודאגת29/07/2010
שלום יש לי בן 17 שחולה בסכירופניה ובהפרעה דו קוטבית ואני חושדת שהוא סובל מפסכופתיה
הוא מאוד מנופלטבי משקר לרוב כדי לקבל מה שהוא רוצה לא מתחשב אדיש לסביבה אפילו תפסתי אותו הורג את השרקן שלי באכזריות רבה ולא הביא חרטה קבר אותו בכלוב ושיקר לי בפנים שזה לא הוא אני יודעת שהוא הרג חתולים שהציקו לכלבו שהיה גור אבל הוא לא מוכן להדות בזה ואומר שאיתו הכול בסדר הוא משתמש בשקרים כדי להשיג כול מה שהוא רוצה וקשה להבדיל עם הוא משקר או דובר אמת מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את מצבו ולתת לו טיפול מתאים הוא אפילו ניסה לפגוע בסכין בחברתי לקחו אותו למעצר והוא אפילו לא הבעיה חרטה ואמר שיעשה זאות שוב הוא יתעלל בשכנים כי הם הציקו לנו שם להם עכברים מתחת לדלת מכתבי איומים מה לא עשה הוא כול הזמן מסתבך אני אובדת עצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב אשת אליהו ...
יהודה29/07/2010הילד שלך בן 17. לכשיהיה בן 18 הבעיה תחריף אך אז יהיה בחזקת בגיר. עכשיו ומיד לפני שיהיה בגיר: זירקי עליו רשת ציידים ותטיסי אותו לגהה (הם טובים שם בנוער), משם יתחיל מסע ארוך, אבל בכיוון הטיפולי. אני עברתי זאת במשפחה עם בגיר וזה יותר קשה עד היום. עכ-שיו לגהה עם מחמלך, אלא אם ויתרת על חייך משל היו קליפת השום, או אלא אם את שונאת אותו !
שאלה: היית רוצה להזדקן אתו בבית במצב חמור מזה כשהוא ממונה לאפוטרופוס שלך, או שיהרוג אותך לפני כשאת צעירה ורעננה ומלאת ברק ?
סליחה שאני לא נחמד, וגם אין לי כלום נגדך באופן אישי. תפסיקי לבכות ותתחילי לעבוד. יש תקווה. בהצלחה.
גילוי נאות: אני לא פסיכיאטר ולא בכיוון בכלל. אני מהחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מודדאגת ממצב בני
03/08/2010שלום
התיאורים על התנהגות בנך באמת מדאיגים. כאשר ההתנהגות מגיע לרמות שאת מתארת וקיים שילוב של הפרעה נפשית, התעללות בבעלי חיים, ופגיעה באנשים ללא לקיחת אחריות יש לערב משטרה בהקדם ולא להיות סלחניים. עם הבעיה היא שהוא פסיכוטי אז המערכת הפסיכיאטרית תוכל לסייע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)