התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מיכל
    31/07/2010

שלום,
    אני בת 29 אמא לילדה בת 2 ולתינוק בן 5 חודשים.
    בעבר (לפני 6 שנים) שבלתי תקופה ארוכה מפאניקה וחרדה ולבסוף הסכמתי לטפל בסרוקסט .
    טופלתי בסה"כ 3 חודשים והפסקתי. מאז היה בסדר . כמובן עליות וירידות נסבלות שלא מצריכות טיפול תרופתי.
    בשלושה חודשים האחרונים חזרו כל מיני תסמינים: פחד, רעד, חוסר תאבון, סחרחורות חריפות מלוות בתחושת התעלפות וכו'.
    כל הסביבה שלי נגד חזרה לכדורים למעט אחותי, רןפאת משפחה, שלוחצת שאקח ציפרלקס.
    הפחד שלי מהכדורים הוא רב, התמכרות, השלכות עתידיות, ובעיקר תקופת ההסתגלות שעם הסרוקסט היתה נוראית.
    במקביל אני מטופלת אצל הואופט באמצעות תוספי מזון ולאחרונה הציע שנערוך שיחות אחד על אחד.
    אני לא באמת מאמינה שזה יכול לעזור אבל.....?

מה המלצתכם? וכיצד אפשר לשוב ולתפקד כאם, כאשה , כחברה וכבעלת עסק. אני פשוט מזניחה הכל בגלל ההרגשה

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• אשמח לקבל עזרה ומענה

מיכל
    01/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לעשות?

ד''ר חיים שם דוד
    02/08/2010

נראה שהסרוקסט עזרה לך ואת יודעת שזה הפרתון. אנשים רבים חשבו בעבר שכאבי גרון זה חולשת רצון ויש היום אנים שרואים במצבים דכאוניים או חרדתיים כסימן לחולשה ולכן אומרים "זה שום דבר, את יכולה להתגבר על זה לבד". דווקא לקיחת אחריות היא הסימן לחוזק וחוסן ולא הרצון להתחמק מכך על ידי אמירות שהכל בסדר

טיפול הנומאופאטי מעולם לא הוכח כיעל נגד הבעיות שאת מספרת עליהן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו