קלונקס ורעב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס ורעב
    אורי
    02/08/2010

שלום,
    בשל בעיות שינה נתנו לי טיפול בקלונקס אותו אני לוקח כבר חודש. אבל מכיוון שהקלונקס גורם לי לעייפות ביום שאחרי אני גם שותה הרבה קפה כדי להישאר עירני. מלפני כמה ימים פתאום הותקפתי ברעב בלתי נשלט. אני פשוט לא יכול להפסיק לאכול מה שמלווה בעייפות קיצונית שאני בקושי יכול להישאר ער ל 12 שעות.

מאז שהסימפטומים האלה התחילו הפסקתי אם הקלונקס והקפה מכיוון שאני חושב שזה היה הגורם לתופעות שלי עכשיו. אז רציתי לדעת אם לדעתכם התופעות האלו היו יכולות להיגרם מהשימוש הממושך בקלונקס? או מהשילוב של הקלונקס אם סם מעורר כמו קפה? האם זה נשמע הגיוני???

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס ורעב

הוספת תגובה

• הקשר שבין רעב ועייפות

ד''ר חיים שם דוד
    02/08/2010

שלום לך,
    אתה מתאר תופעה שקיימת אצל אנשים רבים בלי קשא לקלונקס או לטיפול אחר. עייפות גורמת לאנשים להגביר את האכילה . לא ברורה הסיבה אבל יתכן וזה התירגום של תחושת העייפות שמזכיר גם ירידה ברמת הסוכרים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקשר שבין רעב ועייפות

ד''ר חיים שם דוד
    02/08/2010

שלום לך,
    אתה מתאר תופעה שקיימת אצל אנשים רבים בלי קשא לקלונקס או לטיפול אחר. עייפות גורמת לאנשים להגביר את האכילה . לא ברורה הסיבה אבל יתכן וזה התירגום של תחושת העייפות שמזכיר גם ירידה ברמת הסוכרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו