מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון?סוזן02/08/2010
שלום.לאחר שנים של דיכאון עקב מחלה כרונית וההשלכות שלה על חיי,התחלתי לסבול מתופעות שונות ומשונות .
פחדים,מתח,אגרסיביות,הרגשה שאני משתגעת,שנאה כלפי החיים,כלפי אנשים ואף כלפי עצמי,לא מצלחיה לתפקד אפילו ברמה הקלה ביותר של לקום מהמיטה,קושי בלעבד תמונות-סרטים,אפילו אנשים שמדברים מהר-כאילו הכול זז מהר מידי בשבילי,עייפות ,תשישות וטישטוש קשה(כולל טישטוש בראייה),אני מכווצת שרירים ומרגישה קפואה-מסתגרת,אפילו לא מצליחה לבכות כדי להשתחרר.מרגישה לא מחוברת,כאילו אני לא באמת חיה,כאילו אני חצי מתה.לא מצליחה לראות את הטעם בחיים,לא נהנית מכלום,אין כמעט חוש ריח וטעם(ואם יש חוש טעם-אז הוא מעוות),מרגישה בלי מוטיבציה ובלי מטרה בחיים,אין לי כוח לעשות כלום.הפרעות שינה,מרגישה לבד ושלאף אחד לא אכפת ממני,מחשבות שמטרידות אותי(לא דווקא מוגדרות ורציונליות)וזיכרונות רעים שצפים ב.יאין לי סבלנות לכלום,מרגישה גוש בגרון ולפעמים גם חוסר באוויר,לא מצליחה לחייך ,לשמוח ,להנות מדברים שפעם עוד עשו לי טוב,לא משלימה עם המצב שלי ועוד..התופעות הם קשות ביותר
האם זה דיכאון ?חרדה?דיכאון מסוג אחר?החמרה של הדיכאון שהיה קיים?
ובעיקר -מה לעשות?ניסיתי כבר אין ספור טיפולים ותרופות(טיפולים פסיכולוגים ,תרופות נוגדי דיכאון -ללא הצלחה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלת שוב
סוזן04/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיכאון?
08/08/2010שלום
התיאורים שלך על המצב משקפים תמונה ברורה של דיכאון. אני ממליץ לך להתייעץ עם פסיכיאטר מומחה שיעבור על כל הטיפולים וימליץ על הדרך הנכונה לטיפול במצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)