אלידול ופרפנן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלידול ופרפנן
    rozgil
    03/08/2010

אני רווק בן 50 (בעוד מספר חודשים) מאושפז במחלקה פסיכאטרית,סובל מסכיזופרניה, ורציתי לדעת מה תופעות הלוואי של אלידול ופרפנן , (אני נכה צה"ל ומוכר על סכיזופרניה)

הייתי עם זיפרקסה 10 שנים ומאוד השמנתי,כרגע אני בבית חולים פסיכאטרי ואני מקבל אלידול בנוסף רציתי לדעת האם זה משפיעה מבחינת סוכרת,שומנים בדם (אני סובל מזה 10 שנים) וכולסטרול (גם לזה אני מקבל כדור רפואי) בשנה האחרונה.

כדאי להימנה מסוכרת הייתי מעוניין לדעת איך האנ מונע את זה בעתיד והאם אלידול { ופרפנן (ששוקלים לתת לי גורנים לסוכרת)}

בשנות ה-80 בגילאי ה-20 וה-30- שלי האלידול מאוד הפריע לי וכרגע אני מרגיש איתו בסדר (מה דעתכם,האם להמשיך איתו ?)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלידול ופרפנן

הוספת תגובה

• רצית לציין

rozgil
    03/08/2010

אין לי סוכרת ואני מנסה
    אני גם לא עושה ספורט (מאז הצבא) אני סובל גם מטורוטקוליס ולא אוכל מאוזן

אנא התיחסו לשאלה בראש האשכול ואשמח לתשובה ממכם (ידוה לי שאלידול הוא מהדור הישן) אבל אינווגה לא עוזרת לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלידול ופרפנן

08/08/2010

שלום
    הלידול ופרפנאן הן תרופות יעילות השייכות לדור קודם של תרופות. הם חזרו לשימוש במיוחד במצבים של השמנת יתר או חוסר תגובה עם התרופות החדשות. עליך לקבל תשובות אישיות מהמטפלים שלך. כדי למנוע החמרה של סכרת או שומנים בדם עליך לרדת במשקל. זה הדבר המומלץ ביותר. תצליח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו