שלום שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה
    שירי
    03/08/2010

שלום כמה חודשים בערך סבלתי מחרדות לא משמעותיות סתם פחד שאולי יקרה לי משו או אני ימות ממשו. לפני שבועיים בערך התחילו אצלי תחושות מוזרות פחד ממש חזק ממשו לא מובן . אי שקט נפשי ממש חזק. עם הזמן זה נניה יותר חזק. פניתי לרופא משפחה והוא שלח אותי לפסכיאטר שם דיברו איתי כ 15 שעה אמרו לי לקבוע תור לשיחה יותר מעמיקה ותנו לי כדורים רמוטיב. התור ניקבע לי לעוד חודשיים בנתיים אני ממש סובלת . ואני מפחדת שזה יהיה עוד יותר גרוע עם הזמן. אולי כדאי לי לקבוע תור למישהו פרטי ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שאלה

הוספת תגובה

• שלום שאלה

08/08/2010

שלום
    מהתיאור הקצר שלך לא נראה לי שרמוטיב תרופה מתאימה כ"כ. להמתין עוד חודשיים גם לא טוב. תבקשי תור יותר קרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה...

שירי
    09/08/2010

תודה על התשובה ורציתי לשאול אני קבעתי תור למישהי פרטית (פסיכיאטרית ) תוך כמה פגישות בדרך כלל אפשר להבין מה הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו