רמוטיב וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמוטיב וחרדה
    אני
    05/08/2010

שלום, אני סובבת כבר כחצי שנה סביב נושא העזרה התרופתית. אני סובלת כבר המון שנים מחרדות, לאחרונה זה כבר הקשה על תפקודי, המליצו לי על CBT ועל תרופות.

במקביל לטיפול של שיחות הלכתי לשני ייעוצים פסיכיאטרים שונים - האחד אמר לי לקחת רמוטיב במינון נמוך והשני אמר ציפרלקס, כאשר עבר חודש ועוד לא לקחתי וסיפרתי שאני חרדה מלהתחיל כדור כימי בכל פוטנציאל לגרום לי יותר נזק לטווח ארוך מאשר תועלת (אני בטוחה שאתה חושב אחרת), הוא אמר לי טוב אז תקחי רמוןטיב, תתחילי עם משהו שלא יגרום לך לפחד.

בפורומים שונים אני קוראת שהמרוטיב אינו נגד חרדה אבל אני יותר ויותר שומעת על אנשי מקצוע שכן רושמים רמוטיב כנגד חרדה, יש לי רמוטיב כבר חודשיים ליד המיטב ואני לא לוקחת כי אין לי מושג אם אני באמת צריכה את הכדור הזה. אני לא בדכאון. למה 2 פסיכיאטרים שונים ומכובדים המליצו לי על רמוטיב כנגד חרדה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמוטיב וחרדה

הוספת תגובה

• רמוטיב וחרדה

08/08/2010

שלום
    כאשר החרדה מאוד חזקה ופוגעת באיכות החיים צריך להחליט מה לעשות. טיפול CBT הינו ראיון טוב. להגדיל את הפעולות המהנות בחיים ראיון מצויין נוסך. למצאו דרכים לפתח את הביטחון העצמי גם עוזר. Remotiv מופקת מפרחים בתהליך כימי לכל דבר והיא נחשבת לתרופה שיכולה לעזור כנגד דיכאון קל. מאחר ודיכאון וחרדה מאוד קרובים ניתן לנסות אותה גם בחרדה. כאשר אדם מאוד פוחד להתחיל טיפול תרופתי "עקב הכימיה" לפעמים מציעים כאלטרנטיבה רמוטיב מאחר ואנשים חושבים שהיא "טבעית". רמוטיב תרופה לכל דבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו