מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמוטיב וחרדהאני05/08/2010
שלום, אני סובבת כבר כחצי שנה סביב נושא העזרה התרופתית. אני סובלת כבר המון שנים מחרדות, לאחרונה זה כבר הקשה על תפקודי, המליצו לי על CBT ועל תרופות.
במקביל לטיפול של שיחות הלכתי לשני ייעוצים פסיכיאטרים שונים - האחד אמר לי לקחת רמוטיב במינון נמוך והשני אמר ציפרלקס, כאשר עבר חודש ועוד לא לקחתי וסיפרתי שאני חרדה מלהתחיל כדור כימי בכל פוטנציאל לגרום לי יותר נזק לטווח ארוך מאשר תועלת (אני בטוחה שאתה חושב אחרת), הוא אמר לי טוב אז תקחי רמוןטיב, תתחילי עם משהו שלא יגרום לך לפחד.
בפורומים שונים אני קוראת שהמרוטיב אינו נגד חרדה אבל אני יותר ויותר שומעת על אנשי מקצוע שכן רושמים רמוטיב כנגד חרדה, יש לי רמוטיב כבר חודשיים ליד המיטב ואני לא לוקחת כי אין לי מושג אם אני באמת צריכה את הכדור הזה. אני לא בדכאון. למה 2 פסיכיאטרים שונים ומכובדים המליצו לי על רמוטיב כנגד חרדה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב וחרדה
08/08/2010שלום
כאשר החרדה מאוד חזקה ופוגעת באיכות החיים צריך להחליט מה לעשות. טיפול CBT הינו ראיון טוב. להגדיל את הפעולות המהנות בחיים ראיון מצויין נוסך. למצאו דרכים לפתח את הביטחון העצמי גם עוזר. Remotiv מופקת מפרחים בתהליך כימי לכל דבר והיא נחשבת לתרופה שיכולה לעזור כנגד דיכאון קל. מאחר ודיכאון וחרדה מאוד קרובים ניתן לנסות אותה גם בחרדה. כאשר אדם מאוד פוחד להתחיל טיפול תרופתי "עקב הכימיה" לפעמים מציעים כאלטרנטיבה רמוטיב מאחר ואנשים חושבים שהיא "טבעית". רמוטיב תרופה לכל דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)