תופעות לואי...שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לואי...שאלה
    :)
    11/08/2010

שלום, אני בטיפול פסיכיאטרי כבר שנה. התחלתי עם רספרדל ופיתחתי פרולקטין גבוה מדי, לאחר מכן עברתי לסרקוול שתרם משמעותית לעלייה במשקל ולאחרונה החלפתי לגאודון- לאחר ייעוץ ובטענה שהוא כמעט ולא מלווה בתופעות לוואי ובעיקר לא מעודד השמנה. אבל שעתיים בערך אחרי שהייתי לוקחת אותו הייתי מרגישה מסוממת, לא הצלחתי לפקוח את העיניים, לא הרגשתי עייפה אבל הייתי נרדמת לשעות ולא יכולתי להתגבר על זה. אני לוקחת עוד כדורים רבים עם תופעות לוואי קשות עקב בעיות בריאותיות נוספות ולכן רופא פנימאי, בייעוץ עם הפסיכיאטרית החליט להפסיק כרגע את התרופות האנטי פסיכוטיות. כרגע אני לא נוטלת אף תרופה אנטי פסיכוטי, אך אני מרגישה את ההבדל ורוצה לחזור לקחת אבל אני מוגבלת מבחינת תופעות לוואי- ומחפשת בנרות תרופה אנטי פסיכוטית שלא מעייפת לא משמינה ולא מעלה את הפרולקטין. אשמח מאוד להמלצה. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לואי...שאלה

הוספת תגובה

• תופעות לואי...שאלה

12/08/2010

שלום
    קשה להמליץ לאדם שלא מוכר לך. קיימת תרופה בשם ABILIFY שהיא חדשה בישראל ועם פרופיל של תופעות לוואי שהוא במידה רבה שונה. תבדקי עם הרופא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו