הפסקת נטילת כדור ציטאלופרום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת נטילת כדור ציטאלופרום
    יום טוב
    13/08/2010

שלום הנני אלמן בן 78 , בנובמבר 2009 אישתי נפטרה בפתאומיות. לאחר קושי רגשי בשל האובדן הרופאה שלי בתחילת השנה רשמה לי כדור ציטאלופרם. התחלתי עם חצי כדור ל-10 ימים ואח"כ עליתי לשלם.
    הכדור השפיע לטובה כיום אני מרגיש מצוין ורוצה להפסיק את נטילת הכדור,לפני שבוע ירדתי לחצי כדור ,והיום הפסקתי לחלוטין לקחת את הכדור.
    הבן הנודניק שלי טוען שאני לא יכול להפסיק את הכדור כך על דעת עצמי ובצורה הזו . האם יש צדק בדבריו? ואם כן מה הסיכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תודה !!!!!!!!

יום טוב
    14/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת תיפרמיל

ד''ר חיים שם דוד
    14/08/2010

שלום לך
    הפסקת את התרופה בקצב מהיר מדי. הפסקת הטי]פול בהדרגה מאפשרת לך הפסקה יותר נוחה מבחינת תופעות הלוואי וגם לגלות מינונים יותר נמוכים שאינם יעילים שיתכן שעליית מינון קטנה תמנע את ההחמרה במצבך

הפסקת התרופה לאחר לפחות חצי שנה הכרחית על מנת למנוע החמרות בעתיד וחזרה של הדיכאון שסבלת ממנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו