מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת ציפרלקסגיא16/08/2010
אני לוקח ציפרלקס כבר כמעט שנה במינון של 20מ"ג .בחודש האחרון ירדתי בהדרגה ל 5 מ"ג,
כאשר בשבוע וחציהראשונים של החודש 15 מ"ג שבועלאחר מכן 10 מ"ג ובשבוע האחרון 5 מ"ג
רציתי לדעת כמה זמן אני צריך להמשיך במינון הנוכחי עד ההפסקה
רציתי לציין שבזמן האחרון אני מרגיש די טוב ומרגיש שאני יכול להפסיק את התרופה לחלוטין
אשמח לתגובכם המהירה בנושא
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת מינון
ד''ר חיים שם דוד19/08/2010שלום לך,
ההפחתה הייתה מהירה מדי. בדר"כ ההפחתה צתריכה להיות יותר איטית והרבה יותר איטית. בכל מקרה. ההפחתה בין שלב אחד לשני לא צריכה להיות פחות מחודש אלא אם המדובר בתופעות לוואי ואז ההפחתה צריכה להיות בעת הצורך אפילו מיידית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אני ממשיך מכאן?
גיא20/08/2010כרגע אני עדיין על חצי כדור כבר בערך שבועיים האם לדעתך אני יכול להפסיק לקחת אותו או שצריך להשאר איתו עוד?
ועוד שאלה הסיבה של ההפסקה המהירה היא שבמקביל לחצי כדור הייתי צריך להתחיל לקחת ויפאקס אבל החלטתי לעשות בינתיים הפסקה האם זה נכון שמפסיקים כדורים אז אח"כ קשה מאוד להתחיל עוד פעם ולהתאזן על הכדור החדש?
כי אני מרגיש שאני רוצה לעשות הפסקה לראות איפה אני עומד ומקסימום אח"כ להתחיל עם הויפאקס
אודה לך מאוד על תשובה אני מודע לכך שאינך הפסיכאטר שלי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
גיא25/08/2010האם מישהו יכול לענות לי בבקשה?
ויש לי שאלה האם זה בעייתי להתחיל כדורים מחדש חודשיים שלוש לאחר הפסקה במקרה שלי מציפרלקס לויפאקס
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
גיא27/08/2010הפורום הוא לא חובה והיועצים לא מקבלים כסף
אבל אם יש כבר פורום אז לפחות שיענו יותר מהר יש אנשים שמחכים לזה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד עליך להמשיך?
ד''ר חיים שם דוד06/09/2010אני אענה לך בקצרה- לא היית אמור להפסיק את הטיפלו ובטח ללא התייעצות עם הפסיכיטר שלך או מי שיש לו יכולת להעריך ולתת לך נהסבר . הפנייה לפורום הזה שמטרתו לתת מידע כללי ולא ספציפי. הפנייה שלך היא המשך ההתנהלות. האם תוכל להפסיק? כן האם זה הרצוי- כנראה שלא. אבל התשובה הזו כבר נרשמה לך בתשובתי הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)