שאלה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בבקשה
    קרן
    16/08/2010

שלום רב ,

כבר כ8 חודשים אני מרגישה שריפות בנרתיק שמקריין לפעמים לכפות רגליים ועיקצוצים בפנים.

היתי מאושפזת אובחן אצלי כאבים עצביים, אני גם מרגישה כבר שלוש שנים חנק כמו גוש בגרון שעומד כל הזמן , הבנתי שזה חרדה.

רציתי לציין שעשיתי את כל הבדיקות אין לי שום דלקת ראו אותי אולי 20 רופאים, אני בריאה לגמרה.

רציתי לשאול האם תחושה של שריפה בנרתיק יכולה להיות כביטוי לחרדה ?

אני מאוד סובלת ניסיתי כדורי אלטרולט 10 מ"ג זה עשה לי ממש לא טוב וכדורי גאבפנטין שלא עזרו בכלל .

אני בת 34 אם ל2 ילדים

תודה מראש
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בבקשה

הוספת תגובה

• מבין אותך כ"כ

יוחאי
    17/08/2010

לי כבר שנה שלמה יש מעין עקצוץ/שריפה בקצה איבר המין+צורך מטורף ללכת לשירותים.
    זה מחרדה אצלי.
    אני לוקח טופרניל במינון של 50 מ"ג ליום(בוקר+ערב),וזה עוזר חלקית.
    לוקח גם 2 מ"ג קלונקס,שוב,עם השפעה חלקית.
    הכל זה חרדה.
    גם אני ממתין כבר לכדור שיעצור את כל הסיוט הזה.
    העם איתך,
    יוחאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים שונים

ד''ר חיים שם דוד
    19/08/2010

שלום לך,

אנשים דרוכים וחרדים מייחסים לכל תחושה גופנית יותר משמעות מאשר יש לייחס לה בדר"כ. אין קשר בין התמסינים שאת חובה כקבוצה לגרד בנרתיק. אני חושב שאכן, את סובלת, סביר להניח מהפרעת חרדה ואת תקבלי הקלה מטיפול המכוון להפרעה זו.

היה לי מטופל ששם לב לכך שעין שמאל שלו מתכווצת כל הזמן. במשך שנה וחצי הוא היה בבדיקות שונות עד שהתחלנו בטיפול נגד חרדה והנה... זה הפסיק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו