מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוביהא19/08/2010
שלום רב,
מחודש אפריל אני סובלת מפוביה שאני חולת סרטן. הייתה תקופה שהפסקתי לץפקד לאכול וירדתי מאוד במשקל. כל רגע אני בודקת את הגוף שלי ומחפשת בלוטות לימפה. כל יום אני מבקרת אצל רופא משפחה או כל רופא זמין אחר. לפני כשלושה חודשים בהמלצת פסיכיאטר התחלתי לקחת 30 מ"ג אסטו בבוקר ו1 מ"ג ריספונד בערב. לא מזמן הרגשתי שיפור קל במצבי אך עדיין הפחד לא עובר. אני לא מצליחה לחזור לעבודה או בכלל לחשוב על כל דבר אחר.
שבועיים אחרונים הרגשתי יותר טוב אפילו הצלחתי לא לגשת לרופא ( בשבילי זה הרבה). אך שלשום הרשתי שוב פעם שיש לי גושון בגרון ליד בלוטת המגן ובבית השחי. היום בבוקר הייתי אצל רופאת משפחה (היא מודעת למצבי). היא בדקה אותי ואמרה שהכל בסדר. אך אני לא מאמינה כבר לאף רופא וחושבת שבגלל שהם יודעים שאני סובלת מפוביות- הם משקרים לי ולא אומרים את האמת. אני עדיין מרגישה שיש מין גוש ולא מבינה איך הרופאה אומרת שהכל בסר וזה עוד יותר מחזק את ההרגשה שאני חולה ואף רופא לא מצליח לגלות את זה.
תעזרו לי בבקשה, אני מרגישה שזה כבר לא יעזוב אותי בחיים. יש לי ילד בן שנתיים שאני לא מצליחה להנות ממנו ויש לי בעל ומשפחה מאוד תומכים. אבל אני מרגישה ששום דבר לא מעניין אותי ואני לא מצליחה לדבר על שום נושא אחר חוץ מעל זה שאני חולה. הבוקר שלי מתחיל מזה שאני בודקת על כל גופי אם יש משהו ועד שאני הולכת לישום אני כל הזמן במעקב אחרי כל נקודה בגוף.
אפילו כשאני נמצאת במקום ציבורי ואנשים מסקלים עליי זה לא מפריע לי.
מה לעשות? אולי להחליף תרופה..? אני מרגישה חסרת אונים ומפחדת שככה זה יישאר כבר.
המון תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד''ר חיים שם דוד19/08/2010שלום לך
אם את סובלת כ"כ הרבה זמן ואת נוטל את התרופת הללו ואין מזור נראה לי שכדאי לשקול להחליף את האסטו ולהגביר את המינון של הריספרדל או להחליף לתכשיר אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
א19/08/2010האם טיפול בהיפנוזה יכול להיות יעיל במצבי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)