רצון להיעלם ,להיקבר שלא יראו אותי ,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רצון להיעלם ,להיקבר שלא יראו אותי ,
    אלינור
    20/08/2010

שלום , אני בת 24 פעם היה לי דפוס של יציאות למסיבות בהן לא יכולתי להגיד לא לאלכוהול -יום למחרת כאשר נזכרתי בהודעות ששלחתי באמצע הלילה לאנשים ובדברים מביישים אחרים וסבל שגרמתי לחברותיי , נכנס כרוח סערה הרצון להיעלם- תחושה של בושה שאף אחד מבני משפחתי לא מבין(כשאני מדברת על להיעלם זה במובן של להימחק- לא נטיות אובדניות פשוט להיעלם כאילו האירוע לא היה)
    הבוקר לאחר זמן רב שלא שתיתי ,חזר אותו מצב לאחר שהייתי בחתונה-אני פשוט לא יודעת איך להתמודד ומה שאני עושה זה לוקחת חמישה קלונקסים של חצי מיליגרם והולכת לישון.האם התופעה מוכרת ואם כן יש דרך לטפל בה באותו רגע נתון הרגע החשוך והאפור הזה שאליו אני נקלעת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אלינור
    20/08/2010

אני לוקחת וויפאקס xr 150 מיליגרם ומשתמשת בכפייתיות בקלונקס .בנוסף יש לי תנודות במצבי הרוח לעיתים קרובות וגם נטייה לבזבזנות והערכה עצמית נמוכה אף על פי שאני נערה נאה ואין לי רגשי נחיתות לבי המראה שלי , אני מצליחה בלימודים מאוד אך יש כמה גורמים לחוסר הבטחון -תנועות מגושמות (גבוהה מאוד), ולפעמים טיקים בעיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצון להיעלם ,להיקבר שלא יראו אותי

21/08/2010

שלום
    טוב שהפסקת לשתות! סוג כזה של שתייה מוביל מהר מאוד להתמכרות. לגבי התחושות שאת מתארת חשוב לדעת מה הרקע, מי את, איזה קשיים יש לך, איזה מחשבות מתלוות לתחושות האלו. כדי לך לפנות לפסיכותרפיסט להערכה. ה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו