קלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס
    דניאלה
    22/08/2010

שלום, אני בת 29, ולוקחת קלונקס כבר בערך 4 שנים, יום יום, אך בכמות מאוד קטנה ליום, 0.25 מג עד חצי מג במקרים מסויימים בלבד, ולא יותר מזה. מה גם שאני מודעת לאופי הממכר של הכדור ואיני מעלה את הכמות. למרות הכמות שנחשבת קטנה זה עזר לי לצאת ממצב של התקפי חרדה (ללא תרופה טיפולית) וגם היום אחרי התקפי החרדה עגיין מרגישה שזה עוזר לי, ומשאיר אותי במצב רגוע. בכל מקרה השאלה שלי היא רפואית נטו, האם שימוש רצוף של שנים, כשמדובר על כמות קטנה כמו שתיארתי ולא יותר מזה, יכולה לגרום לאיזה שהן תופעות לואי/השפעות ארוכות טווח, מבחינה נוירולוגית וכו?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס

הוספת תגובה

• תופעות לוואי ארוכות טווח

ד''ר חיים שם דוד
    24/08/2010

אין תופעות לוואי ארוכות טווח אבל כדאי לבדור מדוע את זקוקה לתרופה זו במינון כזה נמוך ולמה את לויה בה זמן כה רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אתה מתכוון

דניאלה
    24/08/2010

למה אני זקוקה לה מבחינה פסיכולוגית? אני יודעת למה, כי למרות שאין לי התקפי חרדה כבר, לפעמים חוששת שהתקפי החרדה יחזרו ויש "ניצצות" של התקף חרדה שלא מתפתח. הכמות קטנה כי אני יודעת שזה כדור ממכר ושלא מיועד לשימוש יומיומי ארוך טווח כמו שאני עושה, אז שומרת על כמות נמוכה. אבל אני מעדיפה הרגעה "קלה" ולא לקחת תרופה טיפולית כגון ממשפחת SSRI, (אין לי התנגדות אבל מאמינה שאין צורך כי אני לא מגיעה יותר לידי התקפי חרדה וזה מאחורי).
    מה שכן, כשלא לוקחת את הקלונקס, אפילו הכמות הקטנה הזו (אם שוכחת לקחת יום אחד למשל) אז יש לי דופק מהיר ועצבנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

דניאלה
    24/08/2010

רק לציין... בטבעי יש לי דופק יחסית גבוה רוב הזמן (ללא כל בעיה קרדיולוגית, וללא קשר למצבי חרדה), וכשלוקחת את הקלונקס, ה "מנה" היומית של 0.25 עד גג חצי מג ביום, גם מרגישה נינוחה יותר וגם הדופק שלי נמוך יותר. זה ככה כבר שנים. זו סיבה נוספת ש"נוח" לי עם הקלונקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו