שינויי מינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויי מינון
    מאיר
    23/08/2010

שלום,

לאחר השפעה חיובית אך חלקית של ציפרלקס 10, עליתי בהדרגה ובאיטיות רבה מ-10 מ"ג ל-20.

במעבר מ-15 ל-20 היו תופעות לוואי משמעותיות שרובן החלו לחלוף בהדרגה כעבור חודש. תופעת הלוואי המפתיעה, שלא חלפה כלל, היא עלייה חדה במשקל של 7 ק"ג, אך מאחר שאני רזה מדי אני דווקא מאוד מרוצה ממנה. כרגע טוב לי עם המינון הזה, הוא עושה את העבודה טוב יותר.

הבעיה שנותרה היא קשב וריכוז, ביג טיים. מעולם לא אובחנתי רשמית אבל אני בטוח שיש לי ADD. אני לא היפראקטיבי (בילדותי לא הייתי מהתלמידים שמפריעים בכיתה, להיפך), וגם לא רוצה לקחת ריטלין כי הבנתי שבניגוד לציפרלקס, תופעות הלוואי שלה אינן חולפות מהר ובקלות וממילא אני לא בטוח כמה טוב שתי התרופות יעבדו ביחד. מה עושים? ברור לי שאי אפשר לתת פתרון מלא בהודעת פורום, אבל בבקשה תנו לי כמה כיוונים לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויי מינון

הוספת תגובה

• הכוונה

ד''ר חיים שם דוד
    24/08/2010

אתה בכיוון הנון- כדאי שתפנה אל פסיכיאטר או אל נוירולוג על מנת לבחון את המצב שלך. כדאי שתקח בחשבון שלאנשים עם הפרעת חרדה, הטיפול בריטלין עלול לפחות בתחילת הטיפול להחמיר את המצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו