מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Viepax מתאים לטיפול בOCD ו-IED?אופיר25/08/2010
אני ברגע זה התחלתי לקחת Viepax 37.5 לטיפול באובססיה כפייתית (OCD) והתקפי עצבים (מתבטא בקריעת בגד או הרס מכשיר כלשהו וכד' בצורה אובססיבית) שיש לי בעקבות סף גירוי נמוך (IED) ורציתי לדעת האם הכדור המדובר אכן אמור לטפל בבעיות אילו שאני סובל מהן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי אפשר לקבל תשובה?
אופיר29/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעירנות בלי מוכנות
נבו29/08/2010חזרתי מחו"ל לפני חודשיים בעקבות דיכאון ,
כל היום ישנתי ונאבקתי במחשבות שליליות
אני מטופל בוויפקס 225 מ"ג ,
הבעייה היא שבשבוע האחרון אני מאוד עירני , אבל סובל משעמום נוראי
לא משנה מה אעשה, הכל משעמם , ואני מסוגל לעשות את זה במשך חמש דקות
אפילו קריאת עיתון. זה מלווה בלחץ חזק בחזה , שידוע לי מילדות שנגרם בעקבות דכאון
לפחות עד לפני שבוע, התעסקתי באופן כפייתי בעיתונים וחדשות בלי הנאה.
אבל עכשיו אפילו מזה אני נמנע.
תור לפסיכיאטר יש לי בעוד שבוע, וכנראה אני אחזור במקביל לקונצטרה.
אבל האם יש אפשרות להוריד מעט את המינון של הוויפקס ?
כי ההרגשה הנוראית הזאת מובילה לפגיעה עצמית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול תרופתי בOCD ו IED
ד''ר חיים שם דוד31/08/2010ויפאקס יכולה להיות יעילה ל OCD אולם הטיפול ב IED אינו ספציפי . יש להעריך האם זה באמת IED או שמא מדובר בדבר אחר כגון כזה שיש אצל אנשים עם OCD שלא מקבלים את מבוקשם ומגיבים באלימות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא
אופיר01/09/2010שאני נוטה להגיב באלימות רוב הזמן ללא סיבה. למשל שומע מוסיקה ולפתע הורס את האוזניות סתם בחוסר שליטה ובצורה אימפולסיבית (ואח"כ מפתח אובססיה על הרס אוזניות) בלי סיבה נראית לעין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יודע , הרופאים פה בהתנדבות , הם
נבו01/09/2010לא תמיד ליד המחשב
אבל לשאלתי
מה זה IED
מונח שעוד לא שמעתי עליו שאשמח לקבל לתוך גופי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודע לזה
אופיר03/09/2010פשוט ראיתי שלרוב שאלות נענות תוך יומיים במקסימום שלוש וראיתי שההודעה הלכה לדף השני ללא מענה ולכן הקפצתי את ההודעה.
IED = Intermittent explosive disorder
בעברית זה נקרא סף גירוי נמוך וככל שידוע לי בארצנו בקושי ניתן לקבל מידע על ההפרעה הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)