שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    נופר
    26/08/2010

שלום,
    אני הובחנתי בAdjustment dusorder
    ואני לוקחת נגד זה כדורים בשם למיקטל התחלתי לקחת אותם לפני יומיים ובנתיים אני על 25 מ"ג ויש לי המון כאבי בטן במיוחד אחרי האוכל ובחילות ושילשולים האם התופעה הזאת היא תופעות לוואי בגלל הכדור והאם זה תקין
    ואשמח קצת גם הסבר קצר על ההבחנה שהופחנתי וקצת על הכדור כי כרגע הוא בכלל לא עוזר לי אני עדיין עצבנית חרדנית וחסרת סבלנות ובייאוש
    תודה רבה ואשמח לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

28/08/2010

שלום
    האבחנה של תגובת הסתגלות אומרת שאדם מגיב עם תמונה נפשית של דיכאון או חרדה לאירוע משמעותי בחיים. בדרך כלל לא ממליצים על תרופות לאבחנה זו. כל תרופה יכולה לגרום בהתחלה לתופעות במערכת העיכול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היתיעצות

נופר
    02/09/2010

אז למה בכל זאת כן המליצו על כדור ושני פסיכאטרים שהייתי אצליהם המליצו על למיקטל מבלי לדעת שהשני המליץ,מה לדעתך אני צריכה להפסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו